Αμαλιάδα: Έταζε λευκό γάμο σε Πακιστανό η Ειρήνη – «Μου έφαγε όλα τα λέφτα»


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την σοκαριστική υπόθεση των νεκρών βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαΐα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Newsbomb.gr, ο 34χρονος Πακιστανός κατήγγειλε ότι του έταζε «λευκό γάμο» η Ειρήνη, η οποία ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο: «Μου είχε ζητήσει να παντρευτούμε για να βοηθηθούμε και οι δύο. Θα έβγαζα εγώ χαρτιά και μετά το παιδί της θα έπαιρνε το όνομά μου».



Ο ίδιος εξομολογείται πως όλα ξεκίνησαν το 2022, τότε η Ειρήνη Μουρτζούκου αφού τον βρήκε, τον «διάλεξε» και του πρότεινε γάμο. Τον έπεισε πως θα τον βοηθήσει με τα χαρτιά του και του «έτρωγε» τα χρήματα.

«Δεν μου έμενε τίποτα. Δούλευα και μου τα έτρωγε όλα. Έδινα χρήματα σε νοσοκομεία, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, στο σπίτι και στα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αφού έφυγε από κοντά της και διέλυσε τον δήθεν γάμο, πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο: «Έκλαιγα συνέχεια, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε.



Αναφορικά με τον χαρακτήρα της Ειρήνης Μουρτζούκου εξήγησε πως πρόκειται για ένα «πολύ κακό άνθρωπο και αφού απομακρυνθήκαμε άκουσα πως είχε μπλέξει με ναρκωτικά».




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ