Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση -Εμπλέκει και Έπσταϊν


Μια σοβαρή κατηγορία για σεξουαλική επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ φέρνει στο προσκήνιο το πρώην μοντέλο Στέισι Γουίλιαμς. Η Γουίλιαμς υποστηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, τον οποίο εισήγαγε στη ζωή της ο Τζέφρι Έπσταϊν, της επιτέθηκε σεξουαλικά το 1993, στο Trump Tower της Νέας Υόρκης.

Καταγγελίες για επίθεση το 1993

Η Στέισι Γουίλιαμς, σήμερα 56 ετών, αφηγήθηκε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν τη σύστησε στον Τραμπ. Κατά την άφιξή τους στο Trump Tower, ο Τραμπ την άγγιξε ανάρμοστα, θωπεύοντας τα στήθη, τη μέση και τα οπίσθιά της, σύμφωνα με την ίδια. Η Γουίλιαμς σημείωσε ότι αισθάνθηκε βαθιά ταπείνωση και σύγχυση, περιγράφοντας πως οι δύο άνδρες χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον. Η Γουίλιαμς αναφέρει πως το περιστατικό αυτό ήταν μέρος ενός «διεστραμμένου παιγνιδιού» μεταξύ του Τραμπ και του Έπσταϊν.

Η σύνδεση με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Ο Τζέφρι Έπσταϊν, γνωστός για τις διασυνδέσεις του με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες στις ΗΠΑ και διεθνώς, είχε κατηγορηθεί για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών, πολλές από τις οποίες αφορούσαν ανήλικα κορίτσια. Ο θάνατός του το 2019 στη Νέα Υόρκη, που αποδόθηκε σε αυτοκτονία, έθεσε τέρμα στις διώξεις εναντίον του.

Αντίδραση από την πλευρά Τραμπ

Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ δεν αντέδρασε άμεσα στις καταγγελίες. Ωστόσο, η εκπρόσωπός του, Κάρολαϊν Λίβιτ, κατήγγειλε τις δηλώσεις της Γουίλιαμς ως ψευδείς, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ακτιβίστρια υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα και υπονοώντας ότι οι αποκαλύψεις γίνονται με σκοπιμότητα από την πλευρά των Δημοκρατικών, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Προηγούμενες κατηγορίες

Η περίπτωση της Στέισι Γουίλιαμς δεν είναι η πρώτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Το 2023, δικαστήριο στη Νέα Υόρκη τον έκρινε ένοχο για επίθεση που διαπράχθηκε το 1996 σε βάρος της πρώην δημοσιογράφου, Ελίζαμπεθ Τζιν Κάρολ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ