Ολίβια Μαν: Δείχνει για πρώτη φορά τις ουλές από την διπλή μαστεκτομή και συγκινεί


 «Ελπίζω και άλλες γυναίκες που ήταν αμήχανες για τις ουλές τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω», λέει η Ολίβια Μαν και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα.

Συγκλονίζει η γνωστή ηθοποιός Ολίβια Μαν, η οποία φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για γνωστή εταιρεία εσωρούχων δείχνοντας για πρώτη φόρα τις ουλές από την διπλή μαστεκτομή που υποβλήθηκε πριν μερικούς μήνες.

Η 44χρονη βίωσε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023 και έτσι προχώρησε στην διπλή μαστεκτομή τον Μάρτιο του 2024.

Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να στείλει ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα μέσα από την καμπάνια που έκανε για την εταιρεία Skims.

https://www.instagram.com/p/DBeDx2LPKEf/

Όπως γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης δεν διστάζει να δείξει δημόσια τα σημάδια που απέκτησε, καθώς τα έχει αποδεχτεί και τα θεωρεί μια «απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψε».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρει: «Στη μέση αυτής της τελευταίας φωτογράφισης για τα σουτιέν της Skims, αποφάσισα ότι είχα σταματήσει να είμαι ανασφαλής για τις ουλές μου από τη μαστεκτομή. Κάθε σημάδι που άφησε πίσω η ζωή στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω και άλλες γυναίκες που ήταν αμήχανες για τις ουλές τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω».

Επίσης, συμπληρώνει: «Είναι πραγματικά σημαντικό να συμμετέχεις σε μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την έρευνα και βοηθά αμέτρητα άτομα που επηρεάζονται από τον καρκίνο του μαστού».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ