Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Μαρτύριο η πώληση της βίλας τους – Κανείς δεν θέλει να την αγοράσει


«Πονοκέφαλος» για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ η πώληση του υπερπολυτελούς ακινήτου τους

Εκατό μέρες έχουν περάσει από τότε που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έβαλαν πωλητήριο στο πολυτελές ακίνητό τους στο Λος Άντζελες, Crestview Manor, με τιμή 68 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει τη συγκεκριμένη βίλα, πολύ πριν γίνει γνωστή αίτηση για διαζύγιο και τραβήξουν ξανά χωριστούς δρόμους.

Οι δυό τους προχώρησαν σε αγορά του ακινήτου για 60,8 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο εκτείνεται σε 38.000 τετραγωνικά πόδια, έχει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιον υποψήφιο αγοραστή.

«Τα περισσότερα σπίτια αυτού του μεγέθους κυκλοφορούν στην αγορά για έξι μήνες, και σε πολλές περιπτώσεις πολύ περισσότερο», σχολιάζουν ειδικοί επί του θέματος. «Θα ήταν περίεργο για το σπίτι να πουληθεί σε λιγότερο από 100 ημέρες», λένε συγκεκριμένα.

H αγορά τέτοιων ακινήτων υψηλής ποιότητας είναι εγγενώς εξειδικευμένη, με λιγότερους πιθανούς αγοραστές λόγω των σημαντικών οικονομικών επενδύσεων που απαιτούνται.

Επιπλέον, το ακίνητο επιβαρύνεται με σημαντικά μηνιαία έξοδα, τα οποία υπολογίζονται σε 283.666 $, τα οποία είτε καλύπτουν φόρους είτε υπηρεσίες ασφαλείας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ