Λάρισα: Επίθεση από 10 σκυλιά δέχθηκε η άτυχη 70χρονη που κατασπαράχθηκε – Δύο συλλήψεις


«Παγωμένη» από το τραγικό συμβάν η τοπική κοινωνία του χωριού αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Λάρισας από τον φρικτό θάνατο της 70χρονης

Φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Τυρνάβου η είδηση του τραγικού θανάτου ηλικιωμένης που δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενα σκυλιά.

Με μαρτυρικό τρόπο έχασε τη ζωή της μία 70χρονη γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) καθώς κατασπαράχτηκε από τα ζώα στην αυλή του σπιτιού της.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στα Πλατανούλια Τυρνάβου με την άτυχη γυναίκα να χάνει τη ζωή της έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από περίπου 10 σκυλιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ζώα ανήκαν σε οικείο της πρόσωπο.

Το τραγικό αυτό συμβάν έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Πώς έγινε το τραγικό συμβάν

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στον αύλειο χώρο όπου φυλάσσονταν τα σκυλιά. Τα ζώα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο επιτέθηκαν στη γυναίκα, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν το συμβάν έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς η 70χρονη υπέκυψε στα τραύματά της πριν καταφέρει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το tirnavospress.gr, για το φρικιαστικό συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί ο γιος και ο άντρας της γυναίκας και βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό και οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες ενώ έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να αποφεύγουν το σπίτι καθώς τα ζώα είναι επικίνδυνα.

Δείτε βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ