Νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Μπιάγκης


Σε γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε τους συναδέλφους του βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ για την επιλογή του

Ο Δημήτρης Μπιάγκης εξελέγη -διά βοής – στην θέση του νέου γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην πρώτη συνεδρίαση της μετά τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ αναπληρωτής του εξελέγη ο Γιάννης Τσιμάρης,

Από πλευράς του, ο Δημήτρης Μπιάγκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή στη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με δηλωσή του.

Στην οποία σημειώνει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την τιμητική πρόταση, όπως επίσης και το σύνολο των συναδέλφων Βουλευτών, που ενέκριναν ομόφωνα την επιλογή μου στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε στη δήλωσή του και πρόσθεσε: «Πρόταγμα μου, στόχος μου το ενιαίο της άποψης του ΠΑΣΟΚ στο Κοινοβούλιο και η ενδυνάμωση της φωνής του. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια όλων θα το πετύχουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας, ο κ. Μπιάγκης επισήμανε: «Η επόμενη μέρα δεν μπορεί να είναι παρά ενωτική και δυναμική. Έχει φανεί ήδη μέσα από τις επιλογές του προέδρου ότι αυτό έχουμε μπροστά . Είναι κάτι, λοιπόν, που θα το αποδείξουμε στην πράξη. Η κοινωνία δεν θέλει λόγια, θέλει έργα. Είναι μια πρόκληση για όλους εμάς ότι αυτά που λέμε, τα εννοούμε», καταλήγει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ