Μέγκαν Μαρκλ: Ο άσσος στο μανίκι που ρίχνει μέχρι και… Στέμμα – «Μπορεί να εκδικηθεί όποτε θέλει»


Η Μέγκαν Μαρκλ κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της που μπορεί μέχρι και να ανατρέψει το Στέμμα για αυτό και βρίσκονται σε εγρήγορση υψηλοί αξιωματούχοι των Βρετανικών Ανακτόρων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Τζένι Μποντ, υπενθύμισε στους βασιλικούς παρατηρητές ότι η Μαρκλ παραδέχτηκε ότι κρατούσε ημερολόγιο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη βασιλική οικογένεια.

«Σε περίπτωση που κυκλοφορήσει θα προκαλέσει άπλετο χάος κυρίως στον βασιλιά Κάρολο αλλά και τον διάδοχο του θρόνου Ουίλιαμ. Φυσικά περιέχει λεπτομέρειες για τον τρόπο που έφυγε από το παλάτι αλλά και μυστικά που σίγουρα δεν θα ήθελαν να βγουν στην επιφάνεια», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως 2 χρόνια νωρίτερα, η Μέγκαν είχε αποκαλύψει ότι βρήκε μέσα στα πράγματά της εν λόγω ημερολόγιο μέσα στο σπίτι της στο Frogmore Cottage όπου έμεινε ως νιόπαντρη και επέστρεψε για σύντομο χρονικό διάστημα για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η κυρία Μποντ είπε στο ΟΚ! Magazine ότι η Μέγκαν περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει τη διαρροή. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η σύζυγος του Χάρι θα το κρατήσει «σαν άσο στο μανίκι της» σε περίπτωση που χρειαστεί ποτέ να πάρει εκδίκηση εναντίον των royals.

«Έχουν περάσει περισσότερα δύο χρόνια από τότε που έδωσε αυτή τη συνέντευξη και έκτοτε έχει αποφύγει τη διαμάχη για τη βασιλική οικογένεια. Προφανώς το ημερολόγιο που ανέφερε θα παραμείνει ένα όπλο στη φαρέτρα της, αν νιώσει ποτέ την ανάγκη να εκδικηθεί. Αλλά συμπεριφέρεται με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια από τότε που εμφανίστηκε στην Όπρα.

Νομίζω ότι κοιτάζει μπροστά, όχι πίσω και συνεχίζει τη ζωή της. Επομένως, δεν νομίζω ότι πρέπει να κρούουμε ψευδείς συναγερμούς για τυχόν πιθανά απομνημονεύματα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ