Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του μετά το τροχαίο ατύχημα – Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού


Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου παραμένει ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη πρόσφατα. Ο 76χρονος επιχειρηματίας και πρώην αθλητικός παράγοντας τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ περπατούσε πεζός. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή, την οποία οδηγούσε ένας 57χρονος με συνοδηγό ένα ανήλικο παιδί, συγκρούστηκε μαζί του, με αποτέλεσμα και το παιδί να τραυματιστεί ελαφρά.

Σοβαρά τραύματα και νέα χειρουργεία

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο μετά το ατύχημα, κατά το οποίο υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στη γνάθο και την κνήμη, ενώ φέρει και ελαφρότερα τραύματα στη σπονδυλική στήλη, τη μέση, τη λεκάνη και τον μηρό. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιο Χαλκιαδάκη, αναμένεται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί και τρίτη επέμβαση, ανάλογα με την πορεία της υγείας του​.



Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που ενημερώθηκε άμεσα για το τροχαίο από αυτόπτες μάρτυρες, βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του από την πρώτη στιγμή. Σε δηλώσεις του σημείωσε πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Παρά τα σοβαρά τραύματα, ο Μανώλης Παπακαλιάτης έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δείχνει σημάδια σταθερότητας, κάτι που θεωρείται θετικό σημάδι για την πορεία της ανάρρωσής του​.

Το χρονικό του ατυχήματος

Το τροχαίο σημειώθηκε σε περιοχή με φτωχό φωτισμό, κάτι που ενδέχεται να συνέβαλε στο δυστύχημα. Οι τοπικές αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι το σημείο αυτό συχνά έχει αυξημένη κίνηση και ελλιπή φωτισμό.

Σταθερά αλλά κρίσιμα

Η κατάσταση του Μανώλη Παπακαλιάτη παραμένει σταθερή και οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξή της. Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι του παραμένουν αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ