Δημήτρης Μοθωναίος: Τι δήλωσε για το τέλος της συνεργασίας του με την Έλενα Χριστοπούλου -«Έχω μάνα, δεν ψάχνω»


Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική του πορεία, καθώς και για τη διακοπή της συνεργασίας του με την Έλενα Χριστοπούλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Η Παραλία» και τα επόμενα σχέδιά του.

Δημήτρης Μοθωναίος: Η διακοπή της συνεργασίας του με την Έλενα Χριστοπούλου

Ο Δημήτρης Μοθωναίος σχολίασε την απόφασή του να σταματήσει τη συνεργασία με την Έλενα Χριστοπούλου, που επί χρόνια ήταν manager του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι κύκλοι των συνεργασιών κλείνουν φυσιολογικά και είναι σημαντικό να υπάρχει σαφή διαχωρισμός ανάμεσα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω», είπε, υπογραμμίζοντας ότι όταν οι σχέσεις αυτές μπερδεύονται, συνήθως δεν καταλήγουν καλά. Η απομάκρυνσή του από το πρακτορείο της Χριστοπούλου έγινε με κοινή συναίνεση, ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένα προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα συνέβαλαν σε αυτή την απόφαση​.



Τι ανέφερε για τη σειρά «Η Παραλία»

Ο ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Παραλία», η οποία αγαπήθηκε από το κοινό. Αποκάλυψε πως αισθανόταν από την αρχή θετικά για το project και αποχώρησε με ευγνωμοσύνη και ικανοποίηση: «Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία, για την οποία είμαι πάρα πολύ ευγνώμων». Ο ρόλος του ολοκληρώθηκε και πλέον σχεδιάζει το επόμενο μεγάλο επαγγελματικό του βήμα​.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε επίσης πως προετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην Ιαπωνία, χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες, αφήνοντας όμως υποσχέσεις για ένα συναρπαστικό μέλλον στο εξωτερικό. Η επαγγελματική του πορεία δείχνει να παίρνει νέα κατεύθυνση, κάτι που συνάδει με τις αλλαγές που επιδιώκει τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ