ΗΠΑ: Εστιατόριο βοηθά άρρωστο πελάτη να εκπληρώσει έναν από τους στόχους του, πριν πεθάνει


Ο πελάτης, που είναι θαμώνας του εστιατορίου, έχει διαγνωστεί με καρκίνο τελικού σταδίου

Ένα εστιατόριο στο Χιούστον πρόσφατα έκανε έκπληξη σε έναν θαμώνα του μαγαζιού τους, ο οποίος είναι βαριά άρρωστος, βοηθώντας τον να εκπληρώσει κάποια πράγματα που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει.

Ο Bill και η Becky αποφάσισαν πριν από 20 χρόνια, καθώς πλησίαζαν τη σύνταξη, να επισκεφθούν κάθε πολιτειακή πρωτεύουσα των ΗΠΑ, αλλά καθώς περνούσαν τα χρόνια δεν βρήκαν ποτέ την κατάλληλη στιγμή για να επισκεφθούν το Juneau της Αλάσκας.

Έχοντας πλέον διαγνωστεί με καρκίνο τελικού σταδίου, ο Bill και η σύντροφός του Becky, με την οποία είναι μαζί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, είχαν σχεδόν αποδεχτεί ότι αυτή η περιπέτεια θα τελείωνε με μια θλιβερή νότα.

Όταν όμως το εστιατόριο Chick-fil-A στο Springwoods Village έμαθε για το ανεκπλήρωτο όνειρο του Bill, αποφάσισαν, προς τιμήν των δύο μακροχρόνιων θαμώνων, να επικοινωνήσουν με ένα κατάστημα στο Juneau και να καταστρώσουν ένα σχέδιο.

«Ο Bill και η Becky σημαίνουν τόσα πολλά για την ομάδα μας και θέλαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε για να τους βοηθήσουμε να εκπληρώσουν τη λίστα με τους στόχους τους», δήλωσε ο Mike Magdaleno, ο διευθυντής του τοπικού Chick-fil-A. «Ηταν τιμή μας που παίξαμε έναν μικρό ρόλο στο να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν αυτό το απίστευτο ορόσημο».

Η ομάδα Chick-fil-A του Juneau έλαβε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του Bill και της Becky, την έβαλε πάνω σε ένα χαρτόνι και ξεκίνησε να την τοποθετεί (με photoshop) μπροστά από εμβληματικά σημεία του Juneau.

bill-becky2.jpg

bill-becky3.jpg

Ένας ζωγράφος χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του γάμου τους ως έμπνευση και έφτιαξε ένα έργο τέχνης που τους απεικονίζει να κάθονται μπροστά από τον Παγετώνα (ένα αξιοθέατο της πόλης), σαν να τον είχαν επισκεφθεί στα 20 τους.

bill-becky4.jpg

Στη συνέχεια, η ομάδα πήρε όλες αυτές τις φωτογραφίες και έφτιαξε ένα λεύκωμα, το έβαλε σε ένα καλάθι με μερικά σουβενίρ και το ταχυδρόμησε ως έκπληξη στο Springwoods Village του Χιούστον.

Ως έξτρα πινελιά, τα μέλη της ομάδας Chick-fil-A στο Juneau υπέγραψαν τα ονόματα του Bill και της Becky στο ημερολόγιο επισκεπτών του κτιρίου του Καπιτωλίου.

O Bill και η Becky γνωρίστηκαν το 1972 σε μια τηλεφωνική εταιρεία. Ζουν ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα, έχοντας δίπλα τους 5 παιδιά, 17 εγγόνια και 14 δισέγγονα.

Με πληροφορίες από Good News Network


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ