ΗΠΑ: Συνελήφθη πρώην διευθύνων σύμβουλος μάρκας ρούχων για εμπορία ανθρώπων


ΗΠΑ: Ο Μάικ Τζέφρις καταγγέλλεται ότι χρησιμοποίησε την εταιρεία για να λειτουργήσει κύκλωμα σεξουαλικής εμπορίας νεαρών μοντέλων. 

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Abercrombie & Fitch και της Abercrombie Mike Jeffries, συνελήφθη σε έρευνα με καταγγελίες ότι εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων και διακρατική πορνεία ενώ βρισκόταν στην εταιρεία, δήλωσαν την Τρίτη δικηγόροι που εκπροσωπούν τα φερόμενα θύματα, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος Forbes.

Ένας εκπρόσωπος των ομοσπονδιακών εισαγγελέων είπε στο CNBC ότι ο Τζέφρις συνελήφθη στη Φλόριντα και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Τρίτη.

Ο Έντουαρντς Χέντερσον, η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τα φερόμενα θύματα, είπε στο Forbes ότι ο Τζέφρις και δύο συνεργάτες του, ο Μάθιου Σμιθ και ο Τζέιμς Τζέικομπσον, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση.

Η Abercrombie & Fitch δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό, αν και οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Τζέφρις και τον Σμιθ στο παρελθόν «αρνήθηκαν κατηγορηματικά» στο BBC.

Ο Τζέφρις, Διευθύνων Σύμβουλος της Abercrombie & Fitch από το 1992 έως το 2014, κατηγορήθηκε στην περσινή πολιτική αγωγή ότι διοργάνωσε κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης μέσω της εταιρείας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ