«Πυρά» Κασσελάκη σε Βερναρδάκη: Ψήφισε την πρόταση μομφής αν και συμμετέχει στη Νέα Αριστερά


Όλα όσα αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη

Βολές κατά του Χριστόφορου Βερναρδάκη εξαπέλυσε η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση το τυπικά μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισε την πρόταση μομφής σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχει «κάποια συγκεκριμένη ενασχόληση με το κόμμα».

Ειδικότερα, αναφέρεται πως ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Ertnews δήλωσε ότι, αν και είναι «τυπικά μέλος της Κεντρικής Επιτροπής» και δεν έχει «καμία ουσιαστική, συγκεκριμένη και πρακτική ενασχόληση με το κόμμα”, εντούτοις “χτύπησε το τηλέφωνο εκείνη την ημέρα” (ενν. στις 8 Σεπτέμβριου) και ψήφισε την πρόταση μομφής, σημειώνοντας ότι «ήταν η πρώτη του εμπλοκή μετά από χρόνια».

Η δήλωση αυτή εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή του στην Κ.Ε., καθώς σύμφωνα με το καταστατικό “απουσία μέλους της Κ.Ε για 6 μήνες από τις συνεδριάσεις, τις δράσεις και τις λειτουργίες της, θεωρείται παραίτηση από την ιδιότητα αυτή”.

Η ομολογία του ιδίου του κύριου Βερναρδάκη για παράτυπη συμμετοχή του στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής, έρχεται να προστεθεί στην περίπτωση του κυρίου Σπύρου Λαμπρινού, ο οποίος ψήφισε κι αυτός τηλεφωνικά στη μομφή, παρότι συμμετέχει ενεργά εδώ και μήνες στις εργασίες άλλου κόμματος, ήτοι της Νέας Αριστεράς.

Η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, οφείλει να δώσει άμεσα πειστικές εξηγήσεις.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ