Μυτιλήνη: Αποκαλύψεις για αιμομιξία – Ξάδερφος της 13χρονης ο ένας εκ των βιαστών της


Αδιανόητη τροπή παίρνει η υπόθεση του βιασμού της 13χρονης στην Μυτιλήνη καθώς ο ένας εκ των φερόμενων βιαστών της είναι… ξάδερφός της!

Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος του 21χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό, Παναγιώτης Κουφέλος, ο οποίος τόνισε πως το μεν βίντεο που υπάρχει δεν αποδεικνύει πως ο πελάτης του συμμετείχε στον βιασμό ωστόσο η κατάθεση του κοριτσιού τον «δείχνει» ως έναν από τους βιαστές του.

Μάλιστα ο κύριος Κουφέλος αποκάλυψε πως ο εντολέας του και φερόμενος ως βιαστής, είναι… ξάδερφός της!

«Ήταν πολύ εύκολος στόχος, υπάρχει και συγγενική σχέση του εντολέα μου με την οικογένεια, είναι δεύτερα ξαδέρφια», ανέφερε στο MEGA.



Σημειώνεται πως οι γονείς της ανήλικης είναι σε διάσταση ενώ η οικογένεια έχει 7 παιδιά.

Μυτιλήνη: «Δεν ήθελα, με έβριζε, με χτυπούσε», λέει η 13χρονη

Ανατριχιάζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 13 ετών στη Μυτιλήνη.

«Φώναζα και έκλαιγα», είπε στην καταγγελία της η ανήλικη μαθήτρια, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star. «Με έπεισαν να πάω βόλτα και στη συνέχεια με βίασαν», είπε μεταξύ άλλων η 13χρονη που περιέγραψε στις αρχές με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε μέσα σε αυτοκίνητο, κοντά στην περιοχή που μένει, από τους δύο νεαρούς που καταγγέλλει για τον βιασμό της, στο τέλος του καλοκαιριού.

«Εγώ του είπα ότι δε θέλω να κάνω κάτι μαζί του και τότε αυτός άρχισε να με βρίζει και άλλα. Και άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια του στη μέση, γιατί δεν ήθελα να συνεχίσει. Εγώ φώναζα, τσίριζα, έκλαιγα και έλεγα στον οδηγό να σταματήσει και αυτός μετά από λίγο σταμάτησε το αυτοκίνητο σε απόμερο μέρος», υποστήριξε η 13χρονη.

Τα όσα ακολούθησαν, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν εφιάλτης για την ανήλικη μαθήτρια. Τα σημάδια του βιασμού που κατήγγειλε ήταν εμφανή.

«Πήγα στο σπίτι της μητέρας μου και διαπίστωσα ότι είχα σημάδια από παλάμες στους ώμους μου και στα πόδια μου από τα χτυπήματα. Τα ρούχα μου και το εσώρουχό μου είχαν αίματα και τα έπλυνα την ίδια ημέρα. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, λόγω όλων αυτών που έγιναν. Ήθελα να τα πω σε κάποιον, αλλά ντρεπόμουν», πρόσθεσε.

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η 13χρονη μετά τον βιασμό της

Η 13χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όμως βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Το κορίτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, όπως είναι και αυτονόητο. Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά που αναγκάζεται να κάνει και να πει. Βρήκε τη δύναμη και επανήλθε με μία συμπληρωματική. Ονομάτισε άλλους δύο που κάνανε αποτρόπαια σε βάρος της και επιβεβαίωσε την κατηγορία εναντίον των δύο ενηλίκων νέων παιδιών», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

Πήραν προθεσμία οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 13χρονης στη Μυτιλήνη

Εξαιτίας της συμπληρωματικής κατάθεσης του κοριτσιού την περασμένη εβδομάδα, οι δύο νεαροί που καταγγέλλονται για τον βιασμό της πήραν προθεσμία για να καταθέσουν την Παρασκευή.

Στο επίκεντρο βρίσκεται και ένα βίντεο που διακινήθηκε σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εμείς εξαρχής έχουμε πει ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα. Αυτό που επιζητούμε είναι να βρεθεί το βίντεο το οποίο ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα ότι υπάρχει, ώστε να αποδειχθεί όλη η αλήθεια και ότι δεν υπάρχει καμία συμμετοχή», υποστηρίζουν οι δύο νεαροί που καταγγέλλονται για τον βιασμό της ανήλικης.

Τις ασελγείς προτάσεις έναντι πληρωμής αρνείται και ο 64χρονος που καταγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη 13χρονη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ