Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αποφασίστηκε συνεπιμέλεια των παιδιών 

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Εκ νέου στα δικαστήρια - Τις επόμενες ώρες η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Εκ νέου στα δικαστήρια - Τις επόμενες ώρες η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη μετά την αίτηση διαζυγίου τους με επίκεντρο την επιμέλεια των παιδιών τους και τη διαχείριση της κοινής περιουσίας. Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, το πρώην ζευγάρι θα ασκεί από κοινού τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Μίνως Μάτσας πρέπει να αποχωρήσει από το κοινό τους σπίτι εντός τριών ημερών, αφήνοντας την κατοικία αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Αιματηρό» το διαζύγιο

Η αρχική προσδοκία για ένα συναινετικό διαζύγιο έδωσε τη θέση της σε μια έντονη αντιπαράθεση, με τους δύο πρώην συζύγους να ανταλλάσσουν ασφαλιστικά μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει καταθέσει κατηγορίες για υποτιμητική συμπεριφορά και απαξίωση από την πλευρά του Μάτσα, ενώ αναφέρονται και ισχυρισμοί περί εξωσυζυγικής σχέσης του μουσικοσυνθέτη με την βοηθό του. Από την πλευρά του, ο Μίνως Μάτσας αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς, υπογραμμίζοντας ότι ήταν στοργικός πατέρας και αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

Με την προσωρινή δικαστική διαταγή, ο Μάτσας καλείται να εγκαταλείψει το κοινό σπίτι στα βόρεια προάστια, ενώ θα συνεχίσει να έχει το δικαίωμα της συνεπιμέλειας των παιδιών. Η δικαστική απόφαση θεωρείται προσωρινή και εκκρεμεί η οριστική ρύθμιση τόσο για την επιμέλεια όσο και για την κοινή περιουσία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ