Ο πιο σύντομος γάμος του κόσμου: Ο λόγος που ζευγάρι πήρε διαζύγιο… τρία λεπτά αφού παντρεύτηκε


Η παράξενη ιστορία γάμου προκάλεσε ατνιδράσεις στα social media

Ένα ζευγάρι έσπασε το ρεκόρ για έναν από τους πιο βραχύβιους γάμους, καθώς διήρκησε… μόλις τρία λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, οι αναφορές υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι από το Κουβέιτ τα παράτησε όταν ο γαμπρός χλεύασε τη νύφη του καθώς ανακηρύσσονταν σύζυγοι, την οποία φέρεται να αποκάλεσε «ηλίθια» επειδή σκόνταψε. Στη συνέχεια, δεν κατάφεραν καν να βγουν από τη γαμήλια τελετή ως νεόνυμφοι.

Η παράξενη ιστορία σύντομα έκανε την εμφάνισή της στο X/Twitter, με ένα άτομο να γράφει: «Πήγα σε έναν γάμο όπου ο γαμπρός πέρασε την ομιλία του κάνοντας πλάκα με τη γυναίκα του σαν να ήταν κάποιο είδος ψησίματος, όπως και ο πατέρας της. Θα έπρεπε να είχε κάνει αυτό που έκανε αυτή η γυναίκα».

Ένας άλλος σύμφωνα με το indy100 χαρακτήρισε απλώς «απίστευτη» τη (σύντομη) σειρά γεγονότων. «Φαίνεται λοιπόν ότι πολλές νεαρές κυρίες παίρνουν διαζύγιο πριν κλείσουν τα 30», δήλωσε η EmRata. «Ως κάποια που παντρεύτηκε στα 26, έχει χωρίσει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο [στα] 32, πρέπει να σας πω ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον Sebastian Bear-McClard.

Συνέχισε να περιγράφει το να είσαι στα είκοσί σου ως «τα χαρακώματα», πριν προσθέσει: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι στα τριάντα σου, να είσαι ακόμα καυτή, να έχεις ίσως λίγα δικά σου χρήματα, να καταλαβαίνεις τι θέλεις να κάνεις με τη ζωή σου [και] τα πάντα, και να έχεις δοκιμάσει αυτή τη φαντασίωση του γάμου και να συνειδητοποιείς ότι ίσως δεν είναι όλα αυτά που πρέπει να γίνουν».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ