Μπέος εναντίον όλων: Μιλά για «γραβατάκηδες» και πολιτικούς απατεώνες – «Είναι πολύ μ…κες»


«Χείμαρρος» ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων.

Για τις παρεμβάσεις αποκατάστασης των προβλημάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, μίλησε ο δήμαρχος Βόλους ο Αχιλλέας Μπέος παρουσιάζοντας τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, στο Αχίλλειο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonotanewsη εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο από τις καταστροφές του Daniel και την εικόνα της πόλης σήμερα, με τον κύριο Μπέο να ευχαριστεί τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, όπως είπε, για να ακολουθήσουν τους δικούς του ρυθμούς.

Αναφερόμενος στην εντολή που πήρε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει ο Δήμος τις αποκαταστάσεις με χρηματοδότηση από το κράτος, επισήμανε ότι το κόστος των αποκαταστάσεων εκτιμήθηκε στα 220 εκατ. ευρώ, όμως μέχρι σήμερα ο Δήμος Βόλου έχει εισπράξει κάτω από 30 εκατ. ευρώ και έχει επαναφέρει σε μεγάλο βαθμό την πόλη.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι περιοχές όπως οι Αλυκές, τα Μελισσάτικα, η Αγριά, τα Λεχώνια, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις υποδομές, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη. «Κρίνω ανάλογα με τις ανάγκες των περιοχών όσον αφορά τις αποκαταστάσεις», ανέφερε ο δήμαρχος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις εργασίες που έγιναν από την ΔΕΥΑΜΒ για την αποκατάσταση της υδροδότησης και ισχυρίστηκε ότι οι πολίτες του Βόλου ήπιαν νερό σε μια εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι οι βρύσες στα νοικοκυριά είχαν σταματήσει να τρέχουν σχεδόν επί σειρά ημερών.

Επίσης, αναφέρθηκε στον δρόμο της Άλλης Μεριάς και, για το περιστατικό με το χαστούκι σε πολίτη , λέγοντας ότι ο δρόμος έγινε και σήμερα κυκλοφορεί ο κόσμος. «Μου στοίχισε 3 μονάδες στις εκλογές, αλλά όταν είσαι ηγέτης πρέπει να λάβεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου», είπε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Αχ. Μπέος υποστήριξε ότι ο Βόλος έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας φωτογραφίες από το Δημοτικό Θέατρο, το πάρκινγκ Φιλελλήνων, το Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς, την αποκατάσταση οδοστρωμάτων, τους κυκλικούς κόμβους, την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, το Πανθεσσαλικό και το Εκθεσιακό κέντρο.

«Δεν θέλω να ταυτίσω τον Βόλο με κάποια ευρωπαϊκή πόλη γιατί θέλω στο τέλος αυτές οι πόλεις να ταυτιστούν με τον Βόλο», είπε και, για μία ακόμη φορά, επιτέθηκε σε πολιτικούς του αντιπάλους κάνοντας λόγο για «γραβατάκηδες» και πολιτικούς απατεώνες.

Επίσης, έκανε έμμεση αναφορά στην υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή με αφορμή το Δικαστικό Μέγαρο. «Έβρισα, αγωνίστηκα, πίεσα για το νέο κτίριο. Διεκδίκησα και το πέτυχα. Τι λένε όλοι αυτοί οι απατεώνες – κάποια από αυτούς την ψηφίσατε – δεν με αφορά. Αν νομίζουν ότι μπορούν να αναιρέσουν την δέσμευση του πρωθυπουργού, είναι πολύ μ@@@@ες. Εγώ κατάφερα να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης σε συζήτηση που είχαμε στο Ξενία».

Τέλος αναφέρθηκε στο έργο των δίδυμων κυκλικών κόμβων μπροστά από το κοιμητήριο της Νέας Ιωνίας, διαμηνύοντας ότι θα γίνουν είτε το θέλουν, είτε όχι. «Θα γίνει της Πάολας σε 4-5 μήνες. Θα είμαι ο επιβλέπων μηχανικός εγώ και θα είμαι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που πέτυχαν ήταν να χάσουμε την χρηματοδότηση των 750.000 ευρώ», είπε και πρόσθεσε κλείνοντας: «Εγώ ήρθα στον Βόλο για να γράψω ιστορία».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ