Ούτε επικοινωνία ούτε συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Αντώνη Σαμαρά


Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών

Για το ενδεχόμενο κατ’ ιδίαν συνάντησης ή επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου έδειξε ότι δεν υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός καθώς θεωρείται ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να διευκρινιστεί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «ήταν σαφέστατος και ξεκάθαρος και έβαλε όλο το πλαίσιο, όχι μόνο των τελευταίων μηνών, αλλά και αυτών των πέντε ετών: πού ήταν η Ελλάδα και πού είναι σήμερα, σε διπλωματικό, αμυντικό επίπεδο, πόσο πιο ισχυρή είναι» συμπληρώνοντας για το ενδεχόμενο συνάντησης. «Δεν υπάρχει κάποια συνάντηση και νομίζω απάντησε και για τον πρώην Πρωθυπουργό, ο Πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρχει κάποιο περιθώριο, νομίζω, να παρερμηνευθούν αυτά που είπε» κατέληξε ο Παύλος Μαρινάκης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει επικοινωνία για «εξηγήσεις» με τον ίδιο να απαντά ότι «δεν υπάρχει ζήτημα εξηγήσεων». Με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φαίνεται ότι υπάρχει η πρόθεση να μη δοθεί συνέχεια στο κλίμα εσωστρέφειας στη Νέα Δημοκρατία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ