Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Εκ νέου στα δικαστήρια – Τις επόμενες ώρες η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών


Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, και τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα συνεχίζεται και σήμερα καθώς θα κριθεί η επιμέλεια των παιδιών τους. Το ζευγάρι κατέθεσε αντίθετες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, με την κ. Κεφαλογιάννη να ζητά την αποκλειστική επιμέλεια, ενώ ο κ. Μάτσας αιτείται συνεπιμέλεια.

Η ένταση και οι δηλώσεις

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πρώην συζύγων είναι έντονη. Η κ. Κεφαλογιάννη έκανε έκκληση για σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειάς της και των παιδιών της, ενώ τόνισε ότι αν υπάρξουν συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό της, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Ζήτησε, επίσης, να μην υπάρχει εκμετάλλευση της κατάστασης από τα ΜΜΕ, καθώς, όπως τόνισε, η δημοσιότητα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τα παιδιά τους.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Εκ νέου στα δικαστήρια - Τις επόμενες ώρες η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Εκ νέου στα δικαστήρια – Τις επόμενες ώρες η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2024, με το δικαστήριο να αποφασίζει για την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κεφαλογιάννη ζήτησε προστασία των παιδιών από την «οδύνη και τη βαρβαρότητα» της ανεξέλεγκτης δημοσιότητας. Από την πλευρά του, ο κ. Μάτσας δεν έκανε δηλώσεις, ενώ το κλίμα ήταν βαρύ στις δικαστικές αίθουσες.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 στις Σπέτσες, με πολιτικό γάμο, και λίγους μήνες αργότερα απέκτησε τα δίδυμα παιδιά τους. Ωστόσο, οι δυσκολίες στη σχέση τους οδήγησαν σε δικαστικές διαμάχες που κλιμακώνονται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ