Μαρινέλλα: Πιθανή η μεταφορά της σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού


Η υγεία της Μαρινέλλας, που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο, παρουσιάζει σημαντική βελτίωση σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές πληροφορίες. Η τραγουδίστρια παραμένει νοσηλευόμενη σε απλό δωμάτιο στο θεραπευτήριο «Υγεία» μετά την έξοδό της από τη ΜΕΘ. Οι θεράποντες γιατροί της διαβεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιείται, με το αιμάτωμα να απορροφάται σταδιακά, χωρίς να έχει σημειωθεί επιδείνωση.

Μαρινέλλα: Η πιθανή μεταφορά στο εξωτερικό

Εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς της δημοφιλούς τραγουδίστριας σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, με στόχο την πλήρη αποκατάστασή της. Η οικογένειά της έχει ήδη έρθει σε επαφή με τέτοια κέντρα, αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί σε περίπου δύο εβδομάδες, αφού αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή της. Η επιλογή για θεραπεία στο εξωτερικό, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται ιδανική για να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε αυτή την κρίσιμη φάση.

Οι γιατροί της Μαρινέλλας τόνισαν ότι η αποκατάσταση μετά από τέτοιου είδους επεισόδια απαιτεί χρόνο και εξειδικευμένη φροντίδα. Η παραμονή της στο νοσοκομείο ενδέχεται να παραταθεί για άλλες 2-3 εβδομάδες, ώστε να παρακολουθηθεί στενά από την ιατρική ομάδα και να αποφευχθούν επιπλοκές. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, οι γιατροί θα εξετάσουν αν η μεταφορά σε κέντρο αποκατάστασης θα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.



Ευτυχώς, η κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας φαίνεται να βελτιώνεται σταθερά, με τα επόμενα βήματα να περιλαμβάνουν είτε την επιστροφή στο σπίτι της, είτε τη μεταφορά της σε κέντρο αποκατάστασης εκτός Ελλάδας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ