Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Σκανδαλιάρικο κοριτσάκι» την χαρακτήρισε ο σύντροφός, της Διαμαντής Καραναστάσης


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης παραμένουν μαζί, χτίζοντας ένα κοινό μέλλον τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega, σκιαγράφησε την προσωπικότητα της συντρόφου του με θερμά λόγια, αναφέροντας ότι η ίδια παραμένει «ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι» που μεταφέρει αυτή την παιδική αθωότητα και στη σταδιοδρομία της ως δικηγόρος και πολιτικός. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2016 στο Θέατρο Τέχνης, έχει ισχυρό δεσμό και υποστηρίζει αμοιβαία τις αποφάσεις και τις μάχες που δίνουν στον πολιτικό στίβο.

Από την τέχνη στην πολιτική

Ο Διαμαντής Καραναστάσης περιέγραψε τη μετάβασή του από το θέατρο στην πολιτική ως «ευνουχιστική», λόγω της έλλειψης δημιουργικότητας. Ωστόσο, εξήρε τη συνεργασία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην «αντιπολίτευση υπεράσπισης» που ηγούνται μαζί, υποστηρίζοντας πως στοχεύουν στην υπεράσπιση των πολιτών με έναν πιο ακτιβιστικό τρόπο.

Οι αντιδράσεις για το ΣΥΡΙΖΑ

Ο Καραναστάσης σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως του θυμίζει ένα ζευγάρι που «έχει χωρίσει και δεν το γνωρίζει», και εξέφρασε την άποψή του για τις αδιαφανείς πολιτικές που διακρίνει. Ακόμη, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, απάντησε ότι ο Λαζόπουλος είναι «άνθρωπος της εποχής του», επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει τη δική του «τελεία».

Εκτός πολιτικής, ο Διαμαντής Καραναστάσης συμμετέχει στην ταινία «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, υποδυόμενος τον Μανώλη Χιώτη. Σχολίασε θετικά την ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα ως Καζαντζίδη, απαντώντας στις κριτικές που έχουν ακουστεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ