Έτοιμο για Αρμαγεδδώνα το Ισραήλ: «Απόψε θα χτυπήσουμε τον Λίβανο – Εκκενώστε άμεσα»


Επίθεση μεγάλης κλίμακας και στο βάθος το… Ιράν για το Ισραήλ

Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι ανέφερε ότι ο στρατός θα εκδώσει σύντομα εντολές εκκένωσης σε πολίτες στο Λίβανο προκειμένου να αποστασιοποιηθούν από τις τράπεζες της Χεζμπολάχ και άλλες τοποθεσίες που σχετίζονται με τα οικονομικά που χρησιμοποιεί η τρομοκρατική ομάδα, πριν από τις αεροπορικές επιδρομές.

«Σε λίγα λεπτά, θα εκδώσουμε προειδοποιήσεις έγκαιρης εκκένωσης στους κατοίκους του Λιβάνου στη Βηρυτό και σε άλλες περιοχές, για να απομακρυνθούν από τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής δραστηριότητας της Χεζμπολάχ», λέει ο Χαγκάρι.

«Τονίζω εδώ, ότι όποιος βρίσκεται κοντά στις τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής δραστηριότητας της Χεζμπολάχ πρέπει να αποστασιοποιηθεί αμέσως από αυτές», λέει.

«Θα χτυπήσουμε πολλούς στόχους τις επόμενες ώρες και περισσότερους στόχους μέσα στη νύχτα. Τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλύψουμε πώς το Ιράν χρηματοδοτεί την τρομοκρατική δραστηριότητα της Χεζμπολάχ χρησιμοποιώντας ως κάλυμμα πολιτικούς θεσμούς και ενώσεις», συνεχίζει ο Χαγκάρι.

«Θα τους χτυπήσουμε απόψε και θα ενημερώσουμε με τα αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες», προσθέτει.

Τα χτυπήματα θα στοχεύουν τις τοποθεσίες Al-Qard al-Hasan, μια ένωση που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από τη Χεζμπολάχ ως τράπεζα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ