Νέα Ζηλανδία: Το αεροδρόμιο που έβαλε χρονικό όριο στις αγκαλιές


Άλλοι συγχαίρουν τη διεύθυνση του αεροδρομίου, ενώ άλλοι είναι εξοργισμένοι με το χρονικό όριο που επιβλήθηκε.

Το αεροδρόμιο Dunedin της Νέας Ζηλανδίας προκάλεσε συζητήσεις σε όλο τον κόσμο με τη νέα πινακίδα που επιβάλλει όριο τριών λεπτών για τις αγκαλιές στη ζώνη αποβίβασης, προσθέτοντας «για πιο θερμούς αποχαιρετισμούς παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το χώρο στάθμευσης».

Ορισμένοι σχολιαστές σε μια ανάρτηση στο Facebook που έγινε viral είναι εξοργισμένοι με την απαγόρευση των αγκαλιών, ενώ άλλοι θαυμάζουν το γεγονός ότι ένα αεροδρόμιο εξακολουθεί να διαθέτει καθόλου ελεύθερη ζώνη αποβίβασης, δεδομένης της γενικής αύξησης των τελών και των προστίμων.

Ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου Dunedin, Daniel De Bono, τοποθετήθηκε επί του θέματος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό RNZ της Νέας Ζηλανδίας. Περιγράφοντας τα αεροδρόμια ως «εστίες συναισθημάτων», επεσήμανε μια μελέτη που υποδεικνύει ότι μια αγκαλιά 20 δευτερολέπτων είναι αρκετή για να βιώσει κανείς μια έκρηξη της «ορμόνης της αγάπης» ωκυτοκίνης και υποστήριξε ότι η γρήγορη προώθηση των πελατών επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να πάρουν περισσότερες αγκαλιές.

Ο χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου Dunedin, όπου ο De Bono παραδέχεται ότι «η ομάδα μας έχει δει ενδιαφέροντα πράγματα να συμβαίνουν … όλα αυτά τα χρόνια», επιτρέπει μια 15λεπτη δωρεάν επίσκεψη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ