Τραγωδία στη Λαμία: 82χρονος σκότωσε 47χρονο γιατρό σε τροχαίο- «Καλύτερα να πέθαινα εγώ»


Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη κοντά στη Λαμία, όταν ένα αγροτικό όχημα που οδηγούσε 82χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή που οδηγούσε ένας 47χρονος χειρουργός. Το θύμα, πατέρας τεσσάρων παιδιών, επέστρεφε από τη βάρδια του στο νοσοκομείο Λαμίας όταν συνέβη το δυστύχημα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αγροτικό όχημα βγήκε απροειδοποίητα από έναν παράδρομο, χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που παρά το γεγονός ότι ο οδηγός της μηχανής φορούσε κράνος, εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας ακαριαία τον θάνατο. Το γεγονός προκάλεσε σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία και στους συναδέλφους του στο νοσοκομείο, που έμαθαν το τραγικό νέο λίγο μετά την αποχώρησή του από την εργασία του.



Ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού, συντετριμμένος από το γεγονός, εξέφρασε τον βαθύ πόνο του λέγοντας: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ, γιατί είμαι γέρος, παρά αυτός ο άνθρωπος που είχε τέσσερα παιδιά».



Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας και να αποδώσει ευθύνες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής και το ιατρικό προσωπικό της Λαμίας συνεχίζουν να θρηνούν για την απώλεια του αγαπητού χειρουργού, που ήταν γνωστός για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ