Χαλκιδική: Νέο υπόμνημα με επιπλέον στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ


Η οικογένεια του 19χρονου επιδιώκει τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου και σε άλλα πρόσωπα.

Νέα στοιχεία κατέθεσε στην εισαγγελία Χαλικιδικής ο πατέρας του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι. Πρόκειται, όπως ο ίδιος είπε στην ΕΡΤ, για απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δημοτικού συμβουλίου και μια σειρά από μάρτυρες, που γνωρίζουν το καθεστώς αδειοδότησής του.

«Έχουμε προτείνει κάποιους μάρτυρες, που σχετίζονται με το κομμάτι της έρευνας, που γίνεται κατά του δήμου Κασσάνδρας, είναι άνθρωποι ενεργοί και εκλεγμένοι και θα καταθέσουν θέματα σχετικά με όλο αυτό το κομμάτι των λούνα παρκ και κυρίως με οικονομικά ζητήματα», τονίζει ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής.

Ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε και νέα στοιχεία σήμερα στην ανακρίτρια Πολυγύρου, όπου ήδη βρίσκεται η δικογραφία για το θάνατο του γιου του. Τρία πρόσωπα αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Η ανθρωποκτονία του Γιάννη δεν προκύπτει από πράξεις και παραλείψεις ενός, υπάρχουν πολλοί συμμέτοχοι ο καθένας απόλυτη μεριά που του αναλογεί», αναφέρει ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας, Απόστολος Αγγελάκης.

Παράλληλα, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά για να διερευνηθεί το καθεστώς αδειοδότησης του λούνα παρκ των Γρεβενών.

Το λούνα παρκ στα Γρεβενά σφραγίστηκε με απόφαση του δήμου μετά την καταγγελία του πατέρα στην αστυνομία ότι η άδεια της εταιρίας, που πιστοποίησε τα παιxνίδια είχε ανακληθεί.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ