Νίκολας Κέιτζ: Εθεάθη σε εστιατόριο του Πειραιά


Ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας The Carpenter’s Son, η οποία αφηγείται την παιδική ηλικία του Ιησού Χριστού. Σκηνοθετημένη από τον Λότφι Νέιθαν, η ταινία βασίζεται στο απόκρυφο Ευαγγέλιο του Θωμά, και παρουσιάζει την ιστορία μιας οικογένειας που κρύβεται στη ρωμαϊκή Αίγυπτο. Ο νεαρός πρωταγωνιστής, ο “Γιος”, ανακαλύπτει μυστηριώδεις δυνάμεις και αντιμετωπίζει υπερφυσικές και θεϊκές φρίκες. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι FKA Twigs και Noah Jupe​.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται κυρίως στην ορεινή περιοχή των Μεγάρων, όπου η ομάδα παραγωγής έχει μετατρέψει το τοπίο σε ένα βιβλικό χωριό. Η επιλογή της Ελλάδας ως τοποθεσία γυρισμάτων προέκυψε ανάμεσα σε άλλες υποψήφιες χώρες όπως η Τυνησία και η Ισπανία​.

Πέρα από τα γυρίσματα, ο Κέιτζ απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα. Πρόσφατα, βρέθηκε στον Πειραιά, όπου γευμάτισε με την οικογένειά του σε γνωστό εστιατόριο, δοκιμάζοντας παραδοσιακά πιάτα όπως τζατζίκι, ντολμαδάκια και κεφτεδάκια. Παρά την προσπάθειά του να κρατήσει χαμηλό προφίλ, οι θαυμαστές του τον αναγνώρισαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του​.

Η ταινία The Carpenter’s Son αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό με τη σκοτεινή και ιδιαίτερη θεματολογία της, ενώ ο Νίκολας Κέιτζ συνεχίζει να ενισχύει τη σχέση του με την Ελλάδα, μετά και από την προηγούμενη συμμετοχή του στην ταινία Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ