ΟΑΣΑ: Εξοργιστικό – Οδηγός κατέβασε επιβάτη με γάτα σε τσάντα μεταφοράς


Ένα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη γραμμή Γ12 του ΟΑΣΑ, στο δρομολόγιο Καματερό – Άγιος Νικόλαος – Πολυτεχνείο, όταν ο TikToker Δημήτρης Κουτσούκης καταγγέλλει ότι ο οδηγός λεωφορείου τον πέταξε έξω επειδή είχε μαζί του τη γάτα του σε ειδική τσάντα μεταφοράς.

Σύμφωνα με τον εν λόγω επιβάτη, ο οδηγός τον προσέγγισε με προσβλητική συμπεριφορά, ζητώντας εξηγήσεις για το κατοικίδιο που βρισκόταν στην τσάντα. Η φραστική επίθεση που ακολούθησε, όπως περιγράφει ο κος Κουτσούκης, έγινε μπροστά σε πολλούς επιβάτες, χωρίς ο ίδιος να καταλάβει αρχικά ότι συνομιλούσε με τον οδηγό του λεωφορείου.

Ο Δημήτρης Κουτσούκης ανάρτησε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, το οποίο έγινε γρήγορα viral, με εκατοντάδες χρήστες να εκφράζουν την υποστήριξή τους. Στο βίντεο αυτό, τόνισε ότι η συμπεριφορά του οδηγού ήταν αδικαιολόγητη, ειδικά αφού η ελληνική νομοθεσία επιτρέπει τη μεταφορά κατοικιδίων σε ειδικά κλουβιά ή τσάντες μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο επιβάτης δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του οδηγού, ζητώντας να λογοδοτήσει για την πράξη του​.

Το περιστατικό έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις, με πολλούς να ζητούν αυστηρότερη εποπτεία και εκπαίδευση των οδηγών σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των επιβατών, συμπεριλαμβανομένης της αφαλούς μεταφοράς κατοικιδίων​.

Δείτε ΕΔΩ την καταγγελία του 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ