Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του στο Δημαρχείο Αθηνών – Ποια ήταν μάρτυρας στον γάμο


Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του επισημοποίησαν τη σχέση τους με έναν διακριτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, την Πέμπτη 17 Απριλίου 2024. Ο γάμος, που έγινε σε κλειστό κύκλο, σηματοδότησε ένα σημαντικό βήμα για το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Την τελετή πραγματοποίησε ο Χάρης Δούκας, φίλος του ζευγαριού και κουμπάρος ήταν η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη. Η επιθυμία τους ήταν να κρατήσουν την εκδήλωση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι πρόκειται για ένα διάσημο ζευγάρι που προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους διαρκεί εδώ και χρόνια, με τον παρουσιαστή να δηλώνει πάντα ειλικρινής και ανοιχτός για τη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπαθεί να παραμείνει εκτός δημόσιου ενδιαφέροντος, η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Buongiorno», ενώ διάφορες αναφορές στα μέσα επιβεβαιώνουν ότι ήταν κάτι που επιθυμούσαν να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικό​.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραμένει ενεργός τόσο στην τηλεόραση όσο και σε άλλα καλλιτεχνικά εγχειρήματα, ενώ είναι γνωστός για τις θέσεις του υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας και της οικογενειακής του ευτυχίας με το παιδί που μεγαλώνουν μαζί​.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ