Μαρινέλλα: «Υπάρχει κίνδυνος και στο δωμάτιο νοσηλείας» – Τα νεότερα για την υγεία της


Για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μίλησε το πρωί της Παρασκευής (18/10) στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επέστησε την προσοχή σε όσους επισκέπτονται την τραγουδίστρια, προειδοποιώντας για τους κινδύνους που ενέχει η επαφή τους μαζί της, αφού διανύουμε μία εποχή που θερίζουν οι λοιμώξεις και οι ιώσεις

«Είναι κρίμα μετά από 21 ημέρες στην ΜΕΘ που κατάφερε να βγει νικήτρια να κολλήσει κάποιο μικρόβιο στο δωμάτιο νοσηλείας της και να υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία της.», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Οι συγγενείς πρέπει να κατανοούν, να καταλάβουν τους κινδύνους και να μην έρχονται συχνά σε επαφή με τον ασθενή, ιδίως αν δεν τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.», συμπλήρωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Όσον αφορά την αποκατάσταση της Μαρινέλλας, η κυρία Παγώνη επεσήμανε ότι εξαρτάται από τον οργανισμό της και τη γενική κατάσταση της υγείας της. Πρέπει να παραμείνει στον θάλαμο για κάποιες μέρες και μετά είναι θέμα γιατρών αν θα δώσουν οδηγίες για την έναρξη της φυσιοθεραπείας.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ