Λίαμ Πέιν: Μυστήριο με δύο γυναίκες πριν τον θάνατό του – Ήταν ημιλιπόθυμος ή αναίσθητος όταν έπεσε


Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο ξενοδοχείο CasaSur στο Μπουένος Άιρες στις 16 Οκτωβρίου 2024. Ο τραγουδιστής ήταν 31 ετών και, σύμφωνα με τις Αρχές, βρισκόταν μόνος τη στιγμή της τραγωδίας. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Λίαμ Πέιν: Είχε απολυθεί απο την δισκογραφική του

Νέες πληροφορίες σχετικά με τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν από τους One Direction αποκαλύπτει η Daily Mail. Λίγες ημέρες πριν την πτώση του από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, ο Πέιν φέρεται να είχε απολυθεί από την δισκογραφική του εταιρεία. Ο τραγουδιστής είχε υπογράψει με την Capitol Records το 2016 για την έναρξη της σόλο καριέρας του, όμως, σύμφωνα με πηγές, οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει πριν τον θάνατό του.

Επιπλέον, στις αρχές Οκτωβρίου, ο εκπρόσωπος του Πέιν παραιτήθηκε, αφήνοντάς τον χωρίς επαγγελματική εκπροσώπηση. Αυτή η κίνηση ήρθε ενώ η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Μάγια Χένρι, είχε ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει ξανά μαζί της. Μια πηγή ανέφερε ότι αυτά τα γεγονότα πιθανόν να επηρέασαν τον τραγουδιστή, καθώς φαινόταν να καταρρέει η καριέρα του που είχε χτίσει τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Τα γεγονότα πριν την μοιραία πτώση

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, ο Λίαμ Πέιν είχε συναντηθεί με δύο γυναίκες, τις οποίες η αστυνομία αναζητά ως μάρτυρες για να συμπληρώσουν τα κενά των τελευταίων στιγμών του. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στο περιστατικό. Η κοπέλα του, Κέιτ Κάσιντι, είχε φύγει από τη χώρα και επέστρεψε στη Φλόριντα λίγες ημέρες νωρίτερα.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 17:04 τοπική ώρα, αναφέροντας μια έντονη αναστάτωση στο δωμάτιο του Πέιν και πιθανή κατανάλωση ναρκωτικών και αλκοόλ. Η αστυνομία, κατά την άφιξή της, βρήκε το δωμάτιο σε αταξία με σπασμένα αντικείμενα και υπολείμματα ουσιών. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο Πέιν είχε ήδη χάσει τη ζωή του από τα πολλαπλά τραύματα που υπέστη από την πτώση 13 μέτρων, η οποία προκάλεσε κάταγμα στη βάση του κρανίου του.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι τα τραύματα του Πέιν ήταν συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος και ότι δεν υπήρχαν σημάδια εμπλοκής τρίτων προσώπων. Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το αν προηγήθηκαν γεγονότα που συνέβαλαν στο θάνατό του, δεδομένης της ιστορίας του με το αλκοόλ και τη μάχη του με τη διαχείριση της φήμης.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να συγκεντρώνονται έξω από το ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες, ανάβοντας κεριά και τραγουδώντας τραγούδια των One Direction, τιμώντας τη μνήμη του​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ