Λίαμ Πέιν: Τι εντόπισε η Αστυνομία στο δωμάτιο που διέμενε – «Επικρατούσε η απόλυτη αναστάτωση»


Η αστυνομία της Αργεντινής βρήκε το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος των One Direction Λίαμ Πέιν στο Μπουένος Άιρες σε «απόλυτη αναστάτωση», κατά τις έρευνες που πραγματοποίησε μετά τον θάνατό του, όπως ανακοίνωσε σήμερα, περιγράφοντας πως διάφορα αντικείμενα ήταν σπασμένα και φάρμακα διασκορπισμένα παντού.

Ο 31χρονος Πέιν, που έγινε γνωστός με το συγκρότημα One Direction, βρέθηκε νεκρός αφότου έπεσε χθες από το μπαλκόνι του δωματίου στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως στο αίθριο του ξενοδοχείου, όπου έπεσε ο Πέιν, βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι, έναν αναπτήρα και ένα κινητό τηλέφωνο. Όπως σημείωσαν, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τα αντικείμενα αυτά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ