Λίαμ Πέιν: Ποια είναι η τελευταία γυναίκα της ζωής του – Η 25χρονη καλλονή Κέιτ Κάσιντι


Η φίλη του Λίαμ Πέιν έφυγε από την Αργεντινή δύο μέρες πριν ο 31χρονος σταρ βρεθεί νεκρός στο Μπουένος Άιρες. Ποια είναι η 25χρονη ινφλουένσερ που έβγαινε δύο χρόνια με τον πρώην τραγουδιστή των  One Direction και ήταν απο τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν ζωντανό

Η Influencer Κέιτ Κάσιντι, 25 ετών, είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή με τον Λίαμ Πέιν για ολιγοήμερες διακοπές εν μέσω του ειδυλλίου τους, επέστρεψε όμως στο σπίτι της στη Φλόριντα πριν από την τραγωδία. Η νεαρή καλλονή κατάγεται από το Harrington Park, του Νιου Τζέρσεϊ – βορειοδυτικά της πόλης της Νέας Υόρκης – και φοίτησε στο περιφερειακό γυμνάσιο Northern Valley.

Αργότερα αποφοίτησε από το Coastal Carolina University με πτυχίο στις Τέχνες σύμφωνα με μια ανάρτηση που είχε κάνει και στο Instagram με τη στολή αποφοίτησης. Η Κάσιντι έχει πάνω από 200.000 ακόλουθους τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram και κάνει συχνά αναρτήσεις για τα ρούχα της, το εκλεκτό φαγητό και τις περιπέτειες που μοιράζεται με τον Πέιν.

«Ήμουν τόσο έτοιμη να φύγω» από την Αργεντινή έγραψε στα social media καθώς επέστρεφε μόνη της στη Φλόριντα δύο μέρες πριν πεθάνει ο φίλος της. Όπως ενημέρωσε το κοινό της έφυγε από τη Νότια Αμερική για να ταξιδέψει στο Μαϊάμι όταν οι σύντομες διακοπές της μετατράπηκαν σε διαμονή δύο εβδομάδων.

«Λατρεύω τη Νότια Αμερική, αλλά μισώ να μένω σε ένα μέρος για πολύ καιρό», αποκάλυψε σε ένα βίντεο στο TikTok. «Υποτίθεται ότι θα ήμασταν εκεί για περίπου, πέντε ημέρες [μετά] έγιναν δύο εβδομάδες και τότε είπα “πρέπει να πάω σπίτι”. Η Κάσιντι ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να αγοράσει καινούριο ταξιδιωτικό μαξιλάρι γιατί άφησε το δικό της στον Πέιν στην Αργεντινή.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι;

Η Κάσιντι αποκάλυψε ότι ήταν σερβιτόρα όταν συνάντησε τον ποπ σταρ σε ένα μπαρ στο Τσάρλεστον της νότιας Καρολίνα. «Στο δρόμο για τη δουλειά ο διευθυντής μου μού έστειλε μήνυμα και μου έλεγε “Ο Λίαμ Πέιν από τους One Direction είναι εδώ, θα τον φροντίσεις απόψε», είπε η Κάσιντι σε ένα βίντεο του TikTok που ανέβηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η δημιουργός περιεχομένου ισχυρίστηκε ότι ο Πέιν της ζήτησε επανειλημμένα να καθίσει στο τραπέζι του και τελικά ζήτησε τον αριθμό της. Ξέχασε να βάλει τον κωδικό της περιοχής της, οπότε αρχικά αντιμετώπισε προβλήματα επικοινωνίας μαζί της. Τελικά, το κατάλαβε, κάλεσε σωστά και την πήγε για μεσημεριανό γεύμα, μπόουλινγκ και μια «περιοδεία φαντασμάτων» την επόμενη μέρα.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια τον Οκτώβριο του 2022 όταν πήγαν μαζί σε ένα αποκριάτικο πάρτι. Ο τραγουδιστής του «What Makes You Beautiful» εθεάθη για πρώτη φορά με την Κάσιντι τον Οκτώβριο του 2022, όταν πήγαν μαζί σε ένα αποκριάτικο πάρτι στο Λονδίνο ντυμένοι ως Tόμι Λι και Πάμελα Άντερσον.

Τον επόμενο μήνα, η Κάσιντι έδειξε τον Πέιν σε μια selfie καθρέφτη που δημοσιεύτηκε στο Instagram ενώ βρίσκονταν στη Ρώμη. Έκτοτε εμφανίστηκαν πολλές φορές στο κόκκινο χαλί όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα ενός ντοκιμαντέρ που είχε δημιουργήσει ο πρώην σύντροφός του στη μπάντα, Λούις Τόμλινσον τον Μάρτιο του 2023. Συχνά πήγαιναν για μπόουλινγκ, το οποίο απολάμβαναν εξίσου.

Ο Πέιν ήταν αρραβωνιασμένος στο παρελθόν με το μοντέλο Μάγια Χένρι από το 2020 έως το 2021 και απέκτησε ένα παιδί, το οποίο είναι σήμερα 7 ετών, με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ.

Γιατί η Κάσιντι και ο Λίαμ πήγαν στην Αργεντινή;

Σύμφωνα με το TikTok της Kέιτ, το ζευγάρι πήγε να δει τον πρώην σύντροφό του στους One Direction, Nάιαλ Χόραν, στη συναυλία του στην Αργεντινή στις 2 Οκτωβρίου. Πριν πάνε στο σόου, ο Πέιν ανέβασε μια ιστορία στο Instagram λέγοντας ότι ο ίδιος και ο Χόραν είχαν πράγματα «να τακτοποιήσουν» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, επειδή έχει περάσει καιρός από τότε που μίλησαν και έχουν πολλά να συζητήσουν.

«Θα πάμε στην Αργεντινή», είπε. «Πρώτον, γιατί το θέλουμε. Δεύτερον, γιατί το θέλουμε. Και τρίτον, γιατί ο Χόραν παίζει εκεί κάτω και νομίζω ότι μπορεί να πάμε και να του πούμε ένα γεια». Επέμεινε ότι δεν υπήρχαν «αρνητικά vibes, αλλά επανέλαβε ότι έπρεπε να γίνει μια συζήτηση. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Κάσιντι παραδέχτηκε ότι η διαμονή τους διήρκεσε περισσότερο από το προγραμματισμένο, ενώ απόλαυσαν το χρόνο τους στη χώρα στο TikKok δείχνοντάς τους να ιππεύουν άλογα, να βλέπουν την παράσταση του Horan και να τρώνε πολύ φαγητο.

Η τοπική αστυνομία λέει ότι ο τραγουδιστής έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες και τραυματίστηκε «εξαιρετικά σοβαρά» την Τετάρτη. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πριν από τη μοιραία πτώση, υπήρχαν αναφορές για έναν «επιθετικό άνδρα» που φαινομενικά βρισκόταν υπό την επήρεια ουσiιών. Σύμφωνα με το TMZ, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι εντοπίστηκε να σπάει τον υπολογιστή του στο λόμπι του ξενοδοχείου και έπρεπε να μεταφερθεί στο δωμάτιό του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ