Μαρινέλλα: Οι συστάσεις των γιατρών μετά τη ΜΕΘ – Ελπίδα και αισιοδοξία για την υγεία της


Η Μαρινέλλα, μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία», μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, με την πορεία της υγείας της να παρουσιάζει αισθητή βελτίωση. Παρόλο που οι πρώτες ημέρες ήταν κρίσιμες, καθώς η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, οι θεράποντες ιατροί είναι πλέον αισιόδοξοι για την ανάρρωσή της.

Σταθερή η κατάσταση, χωρίς επιπλοκές

Από τις πρώτες στιγμές, οι γιατροί εξέφραζαν συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η Μαρινέλλα ανταποκρινόταν θετικά στη θεραπεία. Δεν χρειάστηκε ποτέ διασωλήνωση και παρέμεινε σε επαφή με το περιβάλλον, ενώ σταδιακά απορροφήθηκε και το αιμάτωμα που είχε προκληθεί από το εγκεφαλικό. Τις τελευταίες ημέρες, οι εξετάσεις έδειξαν ότι η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ικανοποιητικά, γεγονός που οδήγησε στη μεταφορά της σε απλό δωμάτιο.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας η μονάκριβη κόρη της

Στη Μαρινέλλα απαγορεύονται οι επισκέψεις, πλην της κόρης της Τζωρτίνας, η οποία βρίσκεται δίπλα της από την πρώτη στιγμή. Η επικοινωνία της τραγουδίστριας είναι κανονική και, όπως αναφέρθηκε, το ηθικό της παραμένει ακμαίο. Με χιούμορ, φέρεται να είπε στην κόρη της στη ΜΕΘ: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα», δείχνοντας τη θέλησή της να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.



Οι γιατροί της εκτιμούν ότι η ανάρρωσή της προχωράει ομαλά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ