Σερένα Γουίλιαμς: Της αφαίρεσαν κύστη σε μέγεθος μικρού γκρέιπφρουτ και «όλα είναι εντάξει»


«Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων και τυχερή που όλα πήγαν καλά και κυρίως ότι είμαι υγιής» δήλωσε η γνωστή παίκτρια τέννις

Η Σερένα Γουίλιαμς λέει ότι αφαίρεσε μια καλοήθη κύστη «στο μέγεθος ενός μικρού γκρέιπφρουτ» από το λαιμό της και ότι «όλα είναι εντάξει».

Την Τετάρτη, η πρώην παίκτρια και σταρ του τένις, η οποία έκλεισε τα 43 της χρόνια τον περασμένο μήνα, δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρήκε ένα εξόγκωμα στο λαιμό της τον Μάιο και έτσι έκανε μαγνητική τομογραφία.

Αρχικά επέλεξε να μην κάνει χειρουργική επέμβαση, αφού της είπαν ότι δεν ήταν απαραίτητη, αλλά η κύστη «μεγάλωνε συνεχώς».

Μετά από ακόμη περισσότερες εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας βιοψίας που ήταν αρνητική για καρκίνο, οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η Γουίλιαμς δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια στο νοσοκομείο και έγραψε: «Αυτή είμαι εγώ που αφαιρώ την κύστη. Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων και τυχερή που όλα πήγαν καλά και κυρίως ότι είμαι υγιής».

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ανέφερε ότι «αναρρώνει ακόμα, αλλά βελτιώνεται. Η υγεία έρχεται πάντα πρώτη». Ανέφερε επίσης ότι έχασε την αποχώρηση του Ραφαέλ Ναδάλ, καθώς έκανε θεραπεία για την κύστη.

Η Γουίλιαμς δήλωσε ότι «εξελίσσεται» μακριά από το επαγγελματικό τένις λίγο πριν από το US Open του 2022. Δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη «απόσυρση», αλλά δεν έχει παίξει σε τουρνουά από τότε.

Κατέκτησε 23 τίτλους γκραν σλαμ στα μονά, τους περισσότερους τίτλους που έχει κατακτήσει γυναίκα στην επαγγελματική εποχή του αθλήματος, και άλλους 14 στα διπλά με τη μεγαλύτερη αδελφή της, τη Βένους. Η Σερένα πέρασε περισσότερες από 300 εβδομάδες στη πρώτη θέση της κατάταξης WTA (Women’s Tennis Association) και συγκέντρωσε τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια.

Με πληροφορίες από The Guardian


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ