Αμαλιάδα: Άνδρας συνελήφθη με περισσότερο από 1 κιλό κάνναβης – Κατασχέθηκε και καραμπίνα


Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αμαλιάδα και Βαρθολομιό.

Ακόμα μία σύλληψη που αφορά σε υπόθεση ναρκωτικών πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, που κατάσχεσαν ποσότητα κάνναβης η οποία ξεπερνά το ένα κιλό και συνέλαβαν ένα άτομο, με την κατηγορία του διακινητή ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com.

Η σύλληψη του ημεδαπού πραγματοποιήθηκε εχθές (15/10) στην Αμαλιάδα, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας να αξιοποιούν τις πληροφορίες που είχαν σχετικά με την δράση του συλληφθέντα στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ύστερα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, εντοπίστηκαν συνολικά 1 κιλό και 150 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία ήταν τοποθετημένα και ταξινομημένα σε πλαστικά δοχεία.

Στο σπίτι του βρέθηκε επίσης και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο ο κατηγορούμενος κατείχε παράνομα, ενώ είχε δηλωθεί η κλοπή του από πολίτη τον Αύγουστο του 2022, στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς του Τ.Α. Ήλιδας συνελήφθη την ίδια ημέρα και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας σε περιοχή του Δήμου Πηνειού, καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ο 35χρονος Σύρος, που βρίσκεται στη χώρα μας υπό καθεστώς διεθνούς προστασίας (άσυλο), κατελήφθη στο Βαρθολομιό να κατέχει 98 γραμμάρια κάνναβης. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών στην Αθήνα.

Την προανάκριση και των δύο υποθέσεων διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Αμαλιάδας με τις εις βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ