Μαρινέλλα: Βγήκε νικήτρια από τη ΜΕΘ, μετά από 21 ημέρες – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν 


Η Μαρινέλλα βγαίνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Υγεία», μετά από τρεις δύσκολες εβδομάδες νοσηλείας λόγω σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου, που υπέστη στα πλαίσια συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η κατάστασή της βελτιώνεται σταδιακά και πλέον πρόκειται να μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου για περαιτέρω φροντίδα και παρακολούθηση.

Μαρινέλλα: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος

Τα επόμενα στάδια αποκατάστασης

Σύμφωνα με τη γιατρό Ματίνα Παγώνη, το επόμενο βήμα της αποκατάστασης περιλαμβάνει τη μεταφορά της σε κέντρο αποκατάστασης, αφού ολοκληρωθεί η νοσηλεία στο δωμάτιο. Η ίδια τόνισε ότι τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι δύσκολα, αλλά η Μαρινέλλα έχει δείξει δύναμη και αποφασιστικότητα από την πρώτη στιγμή. Η υποστήριξη από τους θαυμαστές της, καθώς και η άμεση φροντίδα από τους γιατρούς της, έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην εξέλιξή της.



Η πορεία της υγείας της

Από το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, αναφέρεται ότι η υγεία της εξελίσσεται σταθερά. Αν και η κατάσταση παραμένει σοβαρή, τα σημάδια ανάκαμψης είναι θετικά. Οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν ότι η επόμενη φάση της αποκατάστασης θα είναι κρίσιμη για την πλήρη ανάρρωσή της. Τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, καθώς το αιμάτωμα απορροφάται σταδιακά.

Η υποστήριξη από το κοινό συνεχίζεται, με σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος και άλλοι καλλιτέχνες να εκφράζουν δημόσια τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωσή της​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ