Κίνα: Απίστευτο έβαλαν καρχαρία – ρομπότ στο ενυδρείο


Το θαλάσσιο πάρκο άνοιξε δοκιμαστικά για το κοινό μετά από πέντε χρόνια λόγω ανακαίνισης, αλλά ο σταρ καρχαρίας αποδείχθηκε τενεκεδένιος

Εξαπατημένοι νιώθουν οι επισκέπτες ενυδρείου στην Κίνα.

Το 60.000 τετραγωνικών μέτρων θαλάσσιο πάρκο Xiaomeisha Ocean World που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του, μετά από 5ετή ανακαίνιση, για το κοινό προσέλκυσε περίπου 100.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια της επταήμερης δοκιμαστικής λειτουργίας του.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν «επιστροφή χρημάτων» καθώς το νέο αξιοθέατο, ένας φαλαινοκαρχαρίας τους εξαγρίωσε…καθώς αποδείχθηκε ρομπότ.

robot.jpg

Στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν μέσα από το γυαλί της μεγάλης δεξαμενής δείχνουν πώς το πλάσμα της θάλασσας είναι ξεκάθαρα μια τεχνητή απομίμηση, με κενά στο σώμα να δείχνουν ορατά ότι έχουν ενωθεί διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέπτες εξαγριώθηκαν αφού πλήρωσαν 30 λίρες το εισιτήριο για να δουν τι ήταν στην πραγματικότητα ένα ρομπότ.

Ο φαλαινοκαρχαρίας είναι το μεγαλύτερο γνωστό σωζόμενο είδος ψαριού. Το μεγαλύτερο επιβεβαιωμένο είχε μήκος 18,8 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκευή του ρομπότ καρχαρία κόστισε εκατομμύρια κινεζικά γιουάν.

Το Xiaomeisha Ocean World δεν είναι το πρώτο κινεζικό πάρκο ζώων που αφήνει τους επισκέπτες να αισθάνονται εξαπατημένοι.

Τον περασμένο μήνα, ένας κινεζικός ζωολογικός κήπος πυροδότησε οργή αφού έβαψε σκυλιά ασπρόμαυρα και τα παρουσίασε ως πάντα.

Οι επισκέπτες είπαν ότι υποψιάστηκαν όταν τα «πάντα» άρχισαν να λαχανιάζουν μέσα στη «στολή» τους.

Όταν ρωτήθηκε, ο ζωολογικός κήπος παραδέχτηκε ότι είχαν βάψει δύο Chow Chow, ένα είδος σκύλου από τη βόρεια Κίνα με χοντρό τρίχωμα.

Ο ζωολογικός κήπος Taizhou στην επαρχία Jiangsu πυροδότησε επίσης οργή τον Μάιο όταν, επίσης, φέρεται να έβαψε δύο μικρά σκυλιά Chow Chow για να μοιάζουν με πάντα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ