Η πρώτη δήλωση του π. Αντωνίου μετά την πρόταση του εισαγγελέα για τις καταγγελίες σε βάρος του


«Με σεβασμό άκουσα την εισαγγελική πρόταση η οποία αποτελεί μια πρώτη ηλιαχτίδα στο σκοτεινό τούνελ, το οποίο διαβαίνω εγώ και οι συνεργάτες μου τα τελευταία δύο χρόνια. Το πρόσημο είναι ελπιδοφόρο», ανέφερε στην πρώτη δήλωσή του ο π. Αντώνιος μετά την πρόταση του εισαγγελέα για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Μιλώντας στον Alpha, πρόσθεσε:

«Είναι θετικό μιας και από τις 25 υποθέσεις μόνο για 3 ελεγχόμαστε ενώ για τις υπόλοιπες δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία μιας και οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας ήταν γεμάτες ασάφειες με ήξεις αφίξεις και μισόλογα».

«Σέβομαι και εναποθέτω το είναι μου στα χέρια του Θεού και στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όμως δεν μπορώ να κρύψω την πικρία της αποφάσεως εμού ως πρώτου κατηγορουμένου», ανέφερε επιπλέον.

«Πώς είναι δυνατόν να έδωσα εντολή για κακοποίηση παιδιών ή να είχα γνώση ενώ το χρονικό διάστημα που καταγγέλλεται ήμουν κλινήρης με Covid και με περιέθαλπτε ο πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα του», αναρωτήθηκε ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου και κατέληξε λέγοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει, ο Γολγοθάς θα φέρει την Ανάσταση.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ