Δημήτρης Κόκοτας: Προβληματισμός για την υγεία του – Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Παγώνη


Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», καθώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις συνέπειες από το σοβαρό έμφραγμα που υπέστη πριν από έξι μήνες κατά τη διάρκεια των προβών για το “J2US”. Παρά τη σταθερότητα της κατάστασής του, η πορεία της αποκατάστασής του είναι μακρά, όπως ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι η ιατρική ομάδα συνεχίζει να τον υποστηρίζει, με την ελπίδα πως η νεαρή ηλικία του θα συμβάλει στην ανάρρωσή του.

Η πορεία της υγείας του

Παρά τις δυσκολίες, υπάρχουν σημάδια ελπίδας. Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα, ο Δημήτρης παρουσιάζει μικρές βελτιώσεις, με το δεξί του πόδι να αρχίζει να κινείται. Η αποθεραπεία του, όμως, αναμένεται να είναι μακροχρόνια και απαιτεί υπομονή και επιμονή από την οικογένεια και την ιατρική ομάδα​.

Η αφιέρωση της Άννας Βίσση

Στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο στις 5 Οκτωβρίου 2024, η Άννα Βίσση συγκίνησε το κοινό όταν αφιέρωσε στον Δημήτρη Κόκοτα το τραγούδι «Στο ‘χω πει», ένα κομμάτι που είχε γράψει γι’ αυτόν ο Νίκος Καρβέλας το 1998. Η αφιέρωση αυτή αποτέλεσε ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, με τους παρευρισκόμενους να στέλνουν θετική ενέργεια στον τραγουδιστή που συνεχίζει τη μάχη του.

Η αντίδραση της οικογένειάς του

Η αφιέρωση της Βίσση συγκίνησε ιδιαίτερα τόσο την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα όσο και τη σύζυγό του, οι οποίες εξέφρασαν δημόσια τις ευχαριστίες τους. Η αδερφή του μίλησε με τρυφερά λόγια για τη Βίσση, αναγνωρίζοντας την αγάπη που τρέφει η οικογένεια προς την καλλιτέχνιδα και εκφράζοντας την ευχή να εξελιχθούν όλα θετικά για τον Δημήτρη. Η σύζυγός του, σε μια ιδιαίτερη κίνηση, έβαλε τον σύζυγό της να ακούσει το τραγούδι στο επισκεπτήριο της Κυριακής, σε μια προσπάθεια να του μεταδώσει τη δύναμη και τη συγκίνηση που ένιωσαν όλοι​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ