Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της- Τι αποκαλύπτει η Ματίνα Παγώνη


Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την κατάρρευσή της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Υγεία. Αν και έχει ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο, οι γιατροί της αποφάσισαν να παραμείνει στην εντατική για καλύτερη σταθεροποίηση της κατάστασής της.

Μαρινέλλα: Η πορεία της υγείας της και οι επόμενες κινήσεις

Σύμφωνα με δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, η μεταφορά της Μαρινέλλας σε θάλαμο είναι προγραμματισμένη για τις επόμενες ημέρες. Εκεί θα παρακολουθείται μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως, με στόχο στη συνέχεια να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Η ίδια αναφέρει ότι παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της, η μεγάλη ηλικία της δυσκολεύει την αποκατάσταση, αλλά η πρόοδος της είναι ικανοποιητική.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια δίνει έναν δύσκολο αγώνα για την υγεία της και μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι θετικά. Οι θεράποντες ιατροί της επισημαίνουν πως οι αποφάσεις σχετικά με τη φροντίδα της λαμβάνονται με βάση τα ιατρικά πρωτόκολλα για τέτοιες περιπτώσεις, και κάθε βήμα γίνεται με προσοχή​.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ