Συνταγή για διαφορετικό παστίτσιο με ριγκατόνι (vid)


Επιπλέον, είναι χορταστικό, τρώγετε ακόμα και κρύο, κι αν σταθείτε τυχερές, θα έχετε φαγητό για δύο ημέρες ( εκτός αν το φτιάξετε σε μικρό πιρέξ οπότε ξεχάστε το).

Η σημερινή μας συνταγή για παστίτσιο είναι με ριγκατόνι και χωρίς την κλασική κρέμα. Το μυστικό είναι να τα στήσετε όρθια και στη σειρά ώστε ο κιμάς και τα τυριά να εισχωρήσουν παντού. Τι θα χρειαστείτε:

Υλικά

1 πακέτο ρογκατόνι
Ένα κιλό κιμά (μοσχαρίσιο ή χοιρινό)
2 κρεμμύδια τριμμένα
1-2 σκελίδες σκόρδου
1 1/5 κούπα χυμό ντομάτας
Πιπέρι
Αλάτι
Μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Δύο κουταλιές του γλυκού μουστάρδας
1-2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 φλυτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα
1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί ricotta
1 γλυτζάνι του τσαγιού μοτσαρέλλα
Φρέσκος βασιλικός

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα στο βίντεο που ακολουθεί.


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ