Η «άγρια» εκδίκηση ενός μπαμπά σε 9χρονο που κλωτσούσε το κάθισμα της κόρης του στο αεροπλάνο


Ο «ανήσυχος» μικρός ησύχασε με μία απλή κίνηση του πατέρα της έφηβης

Τα παιδιά δεν είναι και οι πιο εύκολοι επιβάτες αεροπλάνου, κάτι η ηλικία τους, κάτι υπερκινητικότητά τους, σε συνδυασμό με μια πολύωρη πτήση, μπορεί να φέρει αντιδράσεις…

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση μίας 14χρονης, η οποία μοιράστηκε την ιστορία του ταξιδιού της, μαζί με τον πατέρα της από την Ινδία, όπου ήθελε απεγνωσμένα να κοιμηθεί στη διάρκεια της ολονύχτιας πτήσης.

Ωστόσο, ο νεαρός που καθόταν πίσω της το έκανε «αδύνατο» κλοτσώντας συνεχώς την καρέκλα της. Όπως περιέγραψε η έφηβη: «Ήμασταν με τον μπαμπά μου σε μια πτήση επιστροφής από την Ινδία. Πίσω μας βρισκόταν μια τριμελής οικογένεια, με τον γιο τους πίσω μου και τη μαμά πίσω από τον μπαμπά μου.

“Ήταν μια νυχτερινή πτήση και όλοι ήταν κουρασμένοι. Ήταν επίσης μια μικρή, οικονομική αεροπορική εταιρεία με όχι πολύ χώρο για τα πόδια.” Και συνέχισε: «Περίπου 10 λεπτά μετά την πτήση, το παιδί πίσω μου άρχισε να κλωτσάει το κάθισμά μου. Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν ήταν πολύ μικρός, ίσως εννιά ή δέκα.

“Ενημερώνω τον μπαμπά μου και του ζητά ευγενικά να σταματήσει, και το κάνει… για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Του το ξαναλέμε (πιο σταθερά αυτή τη φορά).” Σε απάντηση, ο μπαμπάς της ξάπλωσε πλήρως στη θέση του, περιορίζοντας τον χώρο για το ενοχλητικό παιδί. Καλούν την αεροσυνοδό και του μιλάει ο μπαμπάς του τράντα”.

Η αεροσυνοδός τάχθηκε στο πλευρό του πατέρα, έχοντας παρατηρήσει τις γελοιότητες του αγοριού και επιβεβαίωσε ότι είχε κάθε δικαίωμα να κρατήσει το κάθισμά του ξαπλωμένο.

Οι γονείς αν και κατάλαβαν τι συνέβη αυτό δεν τους εμπόδισε να μουρμουράνε και να αγριοκοιτάνε ακόμα και την αεροσυνοδό.

Ο πατέρας της 14χρονης έμεινε ξαπλωμένος στο κάθισμα για περίπου ακόμα μία ώρα έως ότου οι γονείς πήραν το μάθημά τους, όπως και ο μικρός.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ