ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδια από “Κασσελίστας” μετά το μπλόκο της Κεντρικής Επιτροπής στον Κασσελάκη


Μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απέρριψε την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την αρχηγία του κόμματος, οπαδοί του πρώην προέδρου δημιούργησαν ένταση και επεισόδια κατά την έξοδό τους.

Για περίπου δύο ώρες τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου βρίσκονταν εν αναμονή της συμπλήρωσης της απαρτίας των 148 μελών.

Παράλληλα, με αυστηρό έλεγχο γινόταν η ταυτοποίηση των ήδη παριστάμενων μελών, προκειμένου να παραλάβουν τα καρτελάκια τους και να εισέλθουν στην αίθουσα. Ωστόσο, ένταση επικράτησε κατά την προσέλευση των μελών του οργάνου μεταξύ του πατέρα του Νίκου Παππά, Στέλιου Παππά, με τον Κώστα Καρανάσιο και τον Σάκη Οικονόμου.

Στο μεταξύ, έξω από το ξενοδοχείο, έχει συγκεντρωθεί μικρή ομάδα φερόμενων υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη.

Μέλη της ΚΕ προσκείμενα στον Στέφανο Κασσελάκη κατήγγειλαν τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και ανακοίνωσαν πως θα απέχουν από τις εργασίες της, ώστε να μην συμπληρωθεί η απαραίτητη απαρτία.

«Δεν νομιμοποιούμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποίησης του σχεδίου κονιορτοποίησής του», ανέφεραν χαρακτηριστικά και παράλληλα έκαναν γνωστό ότι από πλευράς τους μόνο η Θεοδώρα Τζάκρη θα παραστεί στη συνεδρίαση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ