Ήρθε και έκανε χαμό: Το πιο “bro” βραχιόλι είναι εδώ


Ήρθε και έκανε χαμό: Το πιο “bro” βραχιόλι είναι εδώ και έχει γίνει το απόλυτο trend για μικρούς και μεγάλους

Και ξαφνικά περίπτερα και ψιλικατζίδικα σε όλη την Ελλάδα, γέμισαν με χρωματιστά βραχιόλια σε δεκάδες συνδυασμούς για DIY συνδυασμούς των pins (ή charms) που μπαίνουν και στις πασίγνωστες παντόφλες Crocs.

Μικροί και μεγάλοι έχουν γεμίσει τα χέρια τους με δεκάδες βραχιόλια, γεμάτα pins, ενώ έχει δημιουργηθεί ήδη συλλεκτική μανία, μιας και κάποια από τα γούρια, είναι σπάνια!

Η Παγκόσμια μανία που έχει κατακλύσεις influencers, celebrity και δεκάδες διασημότητες με αυτά τα χαριτωμένα pins, πέρασε και στα βραχιόλια και ήρθε και στην Ελλάδα.

Μικροί και μεγάλοι ανταλλάσσουν τα pins τους, φτιάχνουν διαφορετικούς συνδυασμούς και κάνουν μετά τις αγαπημένες παντόφλες και τα χέρια τους μοναδικά και χρωματιστά.

Πανάλαφρα, σε χιλιάδες συνδυασμούς, κάθε μικρός και μεγάλος, έχει στη συλλογή τουλάχιστον δέκα βραχιόλια για να κουμπώσει τα pins τους.

Στην Ελλάδα, τα αυθεντικά βραχιόλια, τα φέρνει η εταιρία www.taps.gr.

Η διάθεση γίνεται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων ψιλικών, παιδοτόπων, βιβλιοπωλείων και καταστημάτων παιχνιδιών.

Αν δεν βρίσκεται τα Bracelet maniac στην περιοχή σας, ζητήστε από το κατάστημα να επικοινωνήσει με την εταιρία taps. H εταιρία δεν κάνει πωλήσεις απευθείας στους καταναλωτές, αλλά μέσω του χονδρεμπορίου.

Έγινε hit το τηλεοπτικό spot

To έξυπνο τηλεοπτικό spot, έχει κολλήσει τους πάντες. Με στίχο σε ρυθμό trap, όλοι σιγοτραγουδάμε το: “Hey bro, βραχιόλια φορώ, χρώματα αλλάζω, κάνω χαμό”…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ