Τρομακτικό: Αράχνη – λύκος καταβροχθίζει ποντικό


Η αράχνη – λύκος πιθανότατα κυνήγησε και σκότωσε το θήραμά της 

Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρυσαν μία μητέρα και ο τρίχρονος γιος της στο κατώφλι του σπιτιού του, όταν είδαν μία τεράστια αράχνη να καταβροχθίζει ένα τρωκτικό στο κατώφλι της, στο Όστιν του Τέξας.

Η μητέρα με το παιδί, γύριζαν στον σπίτι όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν από τους μεγαλύτερους τύπους αράχνης στις ΗΠΑ, με ένα «ασυνήθιστο» θύμα στα σαγόνια του.

tarantoula.jpg

Στην αρχή η γυναίκα θεώρησε πως ήταν κάποια από τις τροφές που άφησαν έξω από την πόρτα της τα σκυλιά της γειτονιάς, ωστόσο παρά τον αρχικό εκνευρισμό της, η συνέχεια ήταν σοκαριστική.

Ανακάλυψε πως αυτό πάνω στο οποίο βρισκόταν η αράχνη – λύκος ήταν στην πραγματικότητα ένας ποντικός, και του έτρωγε το κεφάλι.

Διάσημη αραχνολόγος, γνωστή ως «Spider Lady», είπε ότι επρόκειτο για μια αράχνη λύκου του γένους hogna – από τις μεγαλύτερες που βρέθηκαν στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια στο κολέγιο Angelina στο Lufkin, η αράχνη – λύκος είναι αρπακτικό και πολύ πιθανότατα να σκότωσε η ίδια το ποντίκι, κι όχι να το βρήκε νεκρό.

Όπως επεσήμανε οι περισσότερες αναφορές για αράχνες που τρέφονται με σπονδυλωτά είναι οι ταραντούλες και οι μαύρες χήρες.

«Και τα δύο έχουν τον ιστό τους στον οποίο το θήραμα πιάνει αρχικά και μετά χρησιμοποιούν το δηλητήριό τους για να το τελειώσουν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ