Σήμερα η μεγάλη συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών στο Καλλιμάρμαρο – Πώς θα την παρακολουθήσετε live


Σήμερα, 11 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται η συναυλία-αφιέρωμα για τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο). Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων “Τέμπη 2023” και φιλοξενεί κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Φοίβος Δεληβοριάς, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Live Streaming και προβολές σε όλη τη χώρα

Αν και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα, όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στο στάδιο μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία δωρεάν μέσω live streaming στην πλατφόρμα e-stage.gr, έπειτα από αίτημα καλλιτεχνών και συγγενών των θυμάτων. Επιπλέον, περίπου 70 δήμοι ανά την Ελλάδα θα προβάλουν τη συναυλία σε γιγαντοοθόνες στις πλατείες τους, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν.

Μια συναυλία μνήμης και αλληλεγγύης

Η συναυλία αποτελεί μια συγκινητική νύχτα μνήμης και αλληλεγγύης, καθώς οι οικογένειες των θυμάτων ενώνουν τις φωνές τους μέσα από τη μουσική, ζητώντας να μην ξεχαστεί αυτή η ανείπωτη τραγωδία. Οι πόρτες του σταδίου ανοίγουν στις 17:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:00.

Δείτε ΕΔΩ τη συναυλία live


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ