Κίνηση τώρα: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό


Αυξημένη κίνηση και σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024, σε αρκετούς κεντρικούς άξονες της Αττικής. Οι οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με χαμηλές ταχύτητες και μποτιλιάρισμα τόσο στους αυτοκινητόδρομους όσο και στο κέντρο της πόλης.

Προβλήματα στον Κηφισό και στις κύριες οδικές αρτηρίες

Η Λεωφόρος Κηφισού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην κίνηση και στα δύο ρεύματα. Στο ρεύμα καθόδου παρατηρούνται καθυστερήσεις μέχρι την οδό Ορφέως, ενώ στο ρεύμα ανόδου οι ουρές των οχημάτων επεκτείνονται από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως τον κόμβο της Λαχαναγοράς. Παρόμοια εικόνα καταγράφεται και στην Αθηνών-Λαμίας, από τον κόμβο Καλυφτάκη έως τη Λεωφόρο Αθηνών, όπου η κυκλοφορία είναι αργή.

Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα αυξημένη και στο κέντρο της Αθήνας, με προβλήματα να καταγράφονται στους δρόμους γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Συγγρού. Οδηγοί που κινούνται προς τα βόρεια προάστια αντιμετωπίζουν προβλήματα και στη Λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Αττική Οδός

Σημαντικές καθυστερήσεις, που φτάνουν τα 25 λεπτά, παρατηρούνται στην Αττική Οδό, ιδιαίτερα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και στο τμήμα από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας. Παράλληλα, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση αναμένεται να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, γι’ αυτό οι οδηγοί συνιστάται να οπλιστούν με υπομονή ή να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές όπου αυτό είναι δυνατό.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ