Κέιτ Μίντλετον: Δεν την απασχολούν πια ο Χάρι και η Μέγκαν – Γιατί «σήκωσε τα χέρια ψηλά αηδιασμένη»


Η Κέιτ Μίντλετον προσπάθησε εδώ και καιρό να παίξει τον ρόλο της ειρηνοποιού μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του αδερφού του Χάρι. Όμως μετά τη μάχη της με τον καρκίνο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να έχει διαφορετικές προτεραιότητες.

Ο Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέας του «The King», είπε στο Fox News Digital ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν βρίσκονται στις προτεραιότητες της Κέιτ αυτές τις μέρες. Αντίθετα, η 42χρονη μελλοντική βασίλισσα επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διατήρηση του μέλλοντος της μοναρχίας μαζί με τον Ουίλιαμ και τον πεθερό της, τον βασιλιά Κάρολο Γ’, όπως επίσης και στη βελτίωση της υγείας της

«Η ιδέα ότι η Κέιτ έχει κατά κάποιο τρόπο ακόμα χρόνο και ενέργεια για να συνεχίσει να παίζει την ειρηνοποιό είναι παδαριώδης», ισχυρίστηκε ο Άντερσεν. «Προσπάθησε για πολλά χρόνια και τελικά σήκωσε τα χέρια της ψηλά με αηδία. Έκανε την προσπάθειά της, αλλά δεν ήταν αρκετό για να χτίσει γέφυρα μεταξύ του Ουίλιαμ και του Καρόλου από τη μια πλευρά και του Χάρι από την άλλη»

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς ισχυρίστηκε στο Fox News Digital ότι η Κέιτ «είναι απολύτως ταυτισμένη» με τον Ουίλιαμ, 42 ετών, σχετικά με τον χειρισμό του βασιλικού ρήγματος και έχει βάσιμους λόγους.

«Ο Χάρι την απεικόνισε ως ψυχρή και αφιλόξενη στη [σύζυγό του] Μέγκαν Μαρκλ στα [απομνημονεύματά του] με τίτλο Spare», όταν έδωσε μια εξαιρετικά καταστροφική εικόνα της βασιλικής οικογένειας», εξήγησε. «Τα απομνημονεύματα πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσουν σε χαρτόδετο βιβλίο και οι ισχυρισμοί του θα εμφανιστούν ξανά, αν και ευτυχώς, δεν θα προσθέσει στον τόμο ή θα τον προωθήσει. Γνωρίζει πολύ καλά πόσο επιζήμιο ήταν«

Ο Φίτζγουίλιαμς σημείωσε ότι η Kέιτ θα επικεντρωθεί στο να επιστρέψει σιγά σιγά στα βασιλικά καθήκοντα με τους όρους της, ενώ θα δώσει προτεραιότητα στην υγεία της. «Είδαμε πρόσφατα ενθαρρυντικά σημάδια ανάρρωσης της Κάθριν», εξήγησε. «Η εστίασή της, όπως είπε, είναι να απαλλαχθεί από τον καρκίνο. Αλλά] η Κέιτ θα θέλει να αποφύγει οτιδήποτε προωθεί την αρνητική ενέργεια».

Ο Χάρι είχε τεταμένες σχέσεις με την οικογένειά του από τότε που ο ίδιος και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020. Τότε, το ζευγάρι είπε ότι οι αφόρητες εισβολές και οι ρατσιστικές συμπεριφορές του βρετανικού Τύπου ήταν μεταξύ εκείνων που τους ώθησαν να υποχωρήσουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο πατέρας δύο παιδιών έχει μιλήσει έκτοτε αναλυτικά για τη δύσκολη σχέση του με την οικογένειά του σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ένα ντοκιμαντέρ και τα απομνημονεύματά του.

Στο βιβλίο του, ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια ενός καυγά το 2019, ο Ουίλιαμ αποκάλεσε τη σύζυγό του «δύσκολη» και «αγενή» και στη συνέχεια τον άρπαξε από το γιακά και τον έριξε. Ο Χάρι υπέστη κοψίματα και μώλωπες από την προσγείωση σε ένα μπολ σκύλου. Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι ο Κάρολος παρακάλεσε τους αδελφούς να τα ξαναβρούν. Μετά την κηδεία του πατέρα του Καρόλου, πρίγκιπα Φίλιππου, το 2021, ο βασιλιάς παρακάλεσε: «Παρακαλώ, αγόρια, μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια δυστυχισμένα». Η βρετανίδα δημοσιογράφος και φωτογράφος Έλενα Τσαρντ ισχυρίστηκε στο Fox News Digital ότι η Kate είναι γνωστή για το ότι έχει «έντονη αίσθηση της διαπραγμάτευσης». Ωστόσο, «δεν δίνει προτεραιότητα στο να επικοινωνήσει με τον πρίγκιπα Χάρι αυτήν τη στιγμή».

«Το να βεβαιωθεί ότι η οικογένειά της είναι καλά και ευτυχισμένη είναι η προτεραιότητά της», ισχυρίστηκε «Γνωρίζει επίσης ότι πρέπει να είναι ευγενική με τον εαυτό της. Αφού ολοκλήρωσε την προληπτική χημειοθεραπεία, νιώθει ανακούφιση που αναλαμβάνει βασιλικά καθήκοντα όπου είναι δυνατόν, αλλά συνειδητοποιεί ότι δεν έχει διαφύγει εντελώς του κινδύνου»

«Η Κέιτ επιδίωξε την ειρήνη τον τελευταίο χρόνο», ισχυρίστηκε στο Fox News Digital η Kίνσει Σόφιλντ, παρουσιάστρια του podcast To Di For Daily. “[Αλλά] ο Χάρι και η Μέγκαν δεν βρίσκονται στο ραντάρ του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας αυτή τη στιγμή. Η Κάθριν είναι επικεντρωμένη στην υγεία και την οικογένειά της. Τα αδυσώπητα κατορθώματα του Χάρι και της Μέγκαν είναι άσχετα με αυτούς σε αυτό το σημείο»

«Ο πρίγκιπας Oυίλιαμ και η Kέιτ θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια πλήρη μετατόπιση από την ιδιωτική ζωή και την οικειότητα της ζωής που ζούσαν μέχρι τώρα στην άνοδο του Ουίλιαμ [τελικά] στον θρόνο», είπε η Σκόφιλντ. «Σχεδιάζουν πράγματα όπως να ασχοληθούν με την ανατροφή των εφήβων κάτω από αυτό το είδος της προβολής. Πόση πρόσβαση θα έχει ο κόσμος. Πώς να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Η ευρύτερη εικόνα δεν περιλαμβάνει πλέον τον Χάρι και επικεντρώνονται στο να κρατήσουν την Κέιτ χωρίς καρκίνο, το μέλλον της οικογένειάς τους και το μέλλον του στέμματος», συνέχισε η Σκόφιλντ.

«Ο Χάρι πρέπει να αποδεχθεί τις συνέπειες των πράξεών του», πρόσθεσε η Σκόφιλντ. Αλλά δεν συμφωνούν όλοι ότι η Κέιτ προσπάθησε να γίνει ειρηνοποιός μετά την αποχώρηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ. «Είναι ένα ενδιαφέρον σενάριο ότι η Κέιτ είναι ειρηνοποιός μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι», είπε ο βασιλικός ειδικός Ίαν Πέλχαμ Τέρνερ στο Fox News Digital. «Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό και αναρωτιέμαι αν προέρχεται από μια πηγή δημοσίων σχέσεων που προωθεί την Kέιτ.

«Το να πάει η Κέιτ ενάντια στον Ουίλιαμ και τα συναισθήματά του είναι ανήκουστο», ισχυρίστηκε. «Όμως, όπως σε όλα τα βασιλικά έπη, η αλήθεια είναι… πιο παράξενη από τη φαντασία. Νιώθω ότι η Μέγκαν είναι αυτή που πρέπει να αισθάνεται ασφαλής να επιστρέψει σε ένα περιβάλλον δίνης. Ο Χάρι δεν θα την προδώσει ποτέ»

Η Kέιτ ανακοίνωσε στις 9 Σεπτεμβρίου ότι ολοκλήρωσε τη θεραπεία έξι μήνες αφότου αποκάλυψε ότι έπασχε από έναν άγνωστο τύπο καρκίνου. Η ανακοίνωσή της ήρθε έξι εβδομάδες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς νοσηλευόταν για καρκίνο. Σε ένα βίντεο που ανακοινώνει την πρόοδό της, είπε ότι ο δρόμος για την πλήρη ανάκαμψη θα ήταν μακρύς και θα τον ακολουθούσε μέρα με τη μέρα. Είπε ότι θα αναλάβει ορισμένες περιορισμένες δεσμεύσεις μέχρι το τέλος του έτους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ