Στρασβούργο: Έκρηξη σε τρένο που μετέφερε Ευρωβουλευτές


Οι γαλλικές αρχές έκαναν λόγο για τεχνικό πρόβλημα 

Ένα απρόοπτο περίμενε τους Ευρωβουλευτές κατά την διάρκεια του συνηθισμένου ταξιδιού τους μεταξύ Στρασβούργου και Βρυξελλών.

Ειδικότερα μια «μικρή έκρηξη» ανάγκασε την εκκένωση ενός από τα τρένα που μετέφεραν τους ευρωβουλευτές πίσω στη βελγική πρωτεύουσα σύμφωνα με έναν κοινοβουλευτικό βοηθό.

Η περιφερειακή υπηρεσία τρένων της Γαλλίας ανέφερε ότι η κυκλοφορία «διακόπηκε από και προς το Στρασβούργο λόγω της εμφάνισης καπνού σε ένα τρένο».

Οι πηγές του Κοινοβουλίου εξηγούν ότι «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την οργάνωση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς, ώστε όλοι να μπορέσουν να επιστρέψουν [στις Βρυξέλλες] το συντομότερο δυνατό».

Το Κοινοβούλιο βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές καθώς «εργάζονται για την επίλυση της κατάστασης το συντομότερο δυνατό». Το Κοινοβούλιο αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πόσοι ευρωβουλευτές επηρεάζονται από το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι «οι ταξιδιώτες ενημερώνονται».

Το Κοινοβούλιο αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση του περιστατικού. Οι ευρωβουλευτές επέστρεφαν από τη σύνοδο ολομέλειας, η οποία διήρκεσε από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ