Τυφώνας Μίλτον: Ζευγάρι στη Φλόριντα φιλοξένησε στην κρεβατοκάμαρά του τον γάιδαρό του [βίντεο]


Καθώς ο τυφώνας Μίλτον πλήττει τη Φλόριντα με σφοδρούς ανέμους και πρωτόγνωρες συνθήκες, πολλοί κάτοικοι αναζητούν τρόπους να προστατευτούν, ακόμα και τα ζώα τους. Ένα ιδιαίτερο παράδειγμα αποτελεί το ζευγάρι Ρικ Μπας και Σάρα Γουέλντον από το Κλερμόντ, που επέλεξαν να μην εγκαταλείψουν τη φάρμα τους. Παρά το γεγονός ότι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, αποφάσισαν να καταφύγουν στην κρεβατοκάμαρά τους, παίρνοντας μαζί τους τα κατοικίδιά τους – συμπεριλαμβανομένου ενός γαϊδάρου με το όνομα Κας.

Ζωή εν μέσω καταιγίδας

Το ζευγάρι, που διατηρεί τη φάρμα του ως χόμπι, δημοσιοποίησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας πώς προσπαθούν να προστατεύσουν τα ζώα τους κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας. Το συμβολικό αυτό βίντεο δείχνει την προσπάθεια ανθρώπων και ζώων να επιβιώσουν κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Παρά τις επίμονες προειδοποιήσεις των αρχών να εκκενώσουν την περιοχή, το ζευγάρι επιμένει να παραμείνει στο σπίτι του, καθώς βρίσκεται σε ζώνη άμεσου κινδύνου από τον τυφώνα. Ο τυφώνας Μίλτον, με ανέμους που φτάνουν τα 125 μίλια την ώρα, έχει ήδη αφήσει χωρίς ρεύμα εκατομμύρια κατοίκους, ενώ οι αρχές κάνουν εκκλήσεις για προετοιμασίες ενάντια στα χειρότερα.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη, με αναφορές για μεγάλες καταστροφές και πλημμύρες. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής παραμένουν εγκλωβισμένοι, ενώ οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών βρίσκονται σε ετοιμότητα. Ο τυφώνας συνεχίζει να κινείται προς τα βόρεια, με τις αρχές να προειδοποιούν για πιθανές περαιτέρω καταστροφές.

@oursimplehomestead Trying to keep you updated.. we lost power and the storm is picking up. #cashthedonkey #farmlife #hurricane #animallove ♬ original sound – Our Simple Homestead


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ