Εύβοια: Στα δικαστήρια Χαλκίδας ο 35χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον θείο του


Ο 35χρονος δράστης αντιμετωπίζει 

Στα δικαστήρια Χαλκίδας έφτασε νωρίτερα σήμερα ο 35χρονος που δολοφόνησε με μαχαιριές, τον θείο του στο χωριό Σπαθάρι, στην Εύβοια.

Όπως αναφέρει το eviaonline.gr, ο θύτης προσήχθη στον εισαγγελέα με το βαρύ κατηγορητήριο που περιλαμβάνει απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Ο δράστης πρώην εποχικός πυροσβέστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του διέφυγε αρχικά προς άγνωστη κατεύθυνση. Ακολούθησαν επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών που κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες περίπου 4 ώρες μετά την πράξη του, κοντά στο κοιμητήριο του χωριού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 73χρονου θύματος, οι δυο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν, ενώ κάποια στιγμή ο ανηψιός φέρεται να ζήτησε δανεικά από τον θείο, κάτι που το θύμα αρνήθηκε.

Ο 35χρονος έφυγε αρχικά ωστόσο στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του θείου του, ο οποίος ζει μόνος του και με ένα μαχαίρι του επιτέθηκε, καταφέρνοντάς του 6 χτυπήματα. Ο ηλικιωμένος παρά το ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε κατάφερε αιμόφυρτος να επιστρέψει στο καφενείο και να ενημερώσει τους συγχωριανούς του αναφορικά με το είχε συμβεί.

Οι συγχωριανοί του έντρομοι, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου δυστυχώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην διαδρομή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ